Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Forest frosted pine kerstboom slim newgrowth blue TIPS 1030

Triumph Tree
HQ000004756

Kerstboom

Forest frosted pine kerstboom slim newgrowth blue TIPS 1030

Triumph Tree
HQ000004756

Kerstboom

Hoogte (cm)

€ 279,00

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Forest frosted pine kerstboom slim newgrowth blue TIPS 1030 - h230xd130cm
  • Kunstkerstboom met een frosted uitstraling in een bijzondere, blauwe kleur. De boom is 230 cm hoog en heeft een extra smalle diameter van 130 cm.
  • De Forest Frosted kunstkerstboom uit de collectie van Triumph Tree heeft iets bijzonders. De naalden hebben namelijk een witte kern, waardoor er aan het uiteinde van elk naaldje een frosted puntje zit. Net alsof de boom uit een winters bos komt! De takken hebben een natuurlijke, bruine kleur met daaraan stevige PVC naaldjes waar een bijzondere, blauwe waas overheen zit. Hierdoor krijgt de boom subtiele, grijsblauwe kleurnuances, net zoals de blauwsparren uit de natuur! Je zet de kunstboom in elkaar door middel van een insteekconstructie: op kleurcode kun je de takken aan de stam haken. Hierdoor ontstaat een natuurlijke gelaagdheid die makkelijk te decoreren is. De Forest Frosted kunstbomen worden geleverd met 10 jaar garantie en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Het voordeel van dit model is de extra smalle diameter van 130 cm bij een hoogte van 230 cm. Hierdoor neemt de boom minder ruimte in dan andere kerstbomen van dezelfde hoogte.
  • Kunstkerstboom in een unieke, blauwe kleur | Hardneedle PVC naaldjes met een frosted afwerking | Op te zetten door middel van een insteek constructie
Binnen-/buitengebruik: Binnen
Categorie: Kunstkerstboom
Diameter (cm): 130
Hoogte (cm): 230
Soort materiaal: Mix PVC, soft & hardneedle
Thema: TT Premium unlit
Vorm: Boom
Lijn/Serie: Artificial Christmas trees
Kleur: Newgrowth blue
Materiaal: pvc/hardneedle
Garantie (jaar): 10
Stuks per verpakking (aantal): 1