Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Gazon-AZ+ 5 kg

ECOSTYLE
HQ000496677

Gazon-AZ+ 5 kg

Gazon-AZ+ 5 kg

ECOSTYLE
HQ000496677

Gazon-AZ+ 5 kg

Gewicht (kg)

€ 21,99

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Gazon-AZ+ geeft een diepgroen en sterk gazon. Deze 100% natuurlijke natuurlijke en organische gazonmeststof is verrijkt met een unieke mix van bacteriën, schimmels en protozoa. Dit zorgt voor een gezond bodemleven en maakt het gazon sterk en weerbaar. Mos en onkruid krijgen nauwelijks kans. Nieuw in Gazon-AZ+ zijn de stikstofbindende bacteriën. Stikstof is een belangrijke voedingsstof voor een gezond en groen gazon. De exclusieve stikstofbindende bacteriën halen vrij beschikbare stikstof uit de lucht halen en zetten dit om in voeding voor het gras. Hierdoor hoeven we minder stikstof aan deze meststof toe te voegen, met eenzelfde diepgroen en sterk gazon als resultaat!
  • Voor een diepgroen en sterk gazon
  • Gebruikt stikstof uit de lucht
  • Langdurige werking
  • Indirecte werking tegen mos & onkruid
Aantal maanden voeding: 4
Behandelbaar oppervlak (m²): 70
Eigenschappen: Deze 100% organische meststof is verrijkt met een unieke mix van bacteriën, schimmels en protozoa. Dit zorgt voor een gezond bodemleven en maakt het gazon sterk en weerbaar. Mos en onkruid krijgen hierdoor nauwelijks kans.
Gewicht (kg): 5
Toepassingsperiode: maart, mei, juni, september
Vorm: Granulaat
Eigenschappen: Bio, Geschikt voor strooiwagen, Micro-organismen
Toepassing: Gebruik Gazon-AZ+ in het voorjaar en in de zomer voor een mooi en sterk gazon. Verdeel de mest gelijkmatig over het gazon. Bij droog weer is het verstandig te sproeien om de werking te versnellen. Met Gazon-AZ+ kunt u op 1 dag uw gazon bemesten, bekalken en inzaaien. Dit zorgt voor een snel en effectief resultaat.
Andere informatie: Bevat de speciale Mycorrhiza-schimmel, RhizaMax®, die de groei van de wortels activeert en ProtoPlus® zorgt voor een betere opname van voedingsstoffen uit de bodem. Uw gazon is beter bestand tegen droogte en kan meer water en voedingsstoffen opnemen. Daarnaast hebben we exclusieve stikstofbindende bacteriën toegevoegd, die vrij beschikbare stikstof uit de lucht halen en omzetten in voeding voor het gras. Hierdoor hoeven we minder stikstof aan deze meststof toe te voegen, met eenzelfde diepgroen en sterk gazon als resultaat!
Stikstof (N) (%): 0.08
Samenstelling: Meststof – samengestelde organisch-minerale meststof NPK (Ca) 5-3-4 waarin bacteriën gemengd zijn.
Dosering (advies): 75g/m²
Fosfor (P) (%): 0.03
Kalium (K) (%): 0.04