Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Generation Pat rodenticide 450g

BSI
HQ000258349

BSI Generation Pat 150 g (3x(15x10g))

Generation Pat rodenticide 450g

BSI
HQ000258349

BSI Generation Pat 150 g (3x(15x10g))

Gewicht (kg)

€ 32,95

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Gebruiksklaar lokaas voor de bestrijding van ratten en muizen. Dankzij het oliehoudend en deegachtig karakter van de pasta en de krachtige werkzame stof (difethialone) wordt het lokaas makkelijk opgenomen door de knaagdieren en is tegelijkertijd uiterst efficiënt. Dit resulteert in een bestrijding die vaak sneller en doeltreffender is dan bij traditionele rodenticiden, zelfs bij aanwezigheid van andere voedselbronnen en bij zware aantasting. Uitsluitend te gebruiken in verzegelde lokaasdozen.
  • meest aantrekkelijke lokaas
  • Kant en klare zakjes
  • 100% fataal
Categorie: Beschermingsmiddelen
Fyto Code: 90
Gewicht (kg): 0.45
Inhoud (l): 0.15
Omgeving: Binnen, Buiten
Toepassingsperiode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
Vorm: Rechthoek
Werking tegen: Muizen, Ratten
Type: Ratten- en muizenbestrijding
Soort: Rodenticiden
Toepassing: Buiten;Binnen
Hoe te gebruiken?: De lokaasdozen dienen aan het begin van de behandeling ten minste om de 2–3 dagen (voor muizen) of om de 5–7 dagen (voor ratten) te worden bezocht, en daarna ten minste wekelijks, om te controleren of het lokaas geaccepteerd wordt, of de lokaasdozen intact zijn enom kadavers van knaagdieren te verwijderen. Lokaas indien nodig aanvullen. Vanwege de vertraagde werking kan het na consu mptie van het lokaas 4 tot 10 dagen duren vooraleer bloedverdunnende rodenticiden effectief zijn. Voorafgaand aan het gebruik van rodenticiden dienen niet-chemische bestrijdingsmethoden (bijvoorbeeld vallen) te worden overwogen. Verwijder voedsel dat bereikbaar is voor knaagdieren (bijvoorbeeld gemorst graan of afval). Maak afgezien daarvan het geïnfesteerde gebied niet vlak voor de behandeling schoon, aangezien dit de knaagdierpopulatie alleen maar verstoort en de acceptatievan lokaas lastiger maakt. Lokaasdozen dienen te worden geplaatst in de onmiddellijke nabijheid van waar knaagdieractiviteit iswaargenomen (bijvoorbeeld looproutes, nesten, voerplaatsen, holen). Waar mogelijk moeten de lokaasdozen aan de grond of anderestructuren worden vastgemaakt. Plaats lokaasdozen buiten het bereik van kinderen, vogels, huisdieren, boerderijdieren en andere niet-doeldiersoorten. Verwijderdhouden van eten, drinken en diervoeders, alsmede van gebruiksvoorwerpen of oppervlakken die in contact staan hiermee. Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. Handen en direct blootgestelde huid wassen na gebruik van het product. Plaats lokaasdozen niet in de buurt van afwateringsystemen waar ze met water in contact kunnen komen. Bij gebruik buiten rondomgebouwen: plaats de lokaasdozen in gebieden waar geen overstromingen kunnen optreden. Vervang het lokaas in eenlokaasdoos als het beschadigd is door water of verontreinigd is door vuil.
Samenstelling: Difethialone 0,025%
Bewaaradvies: Buiten bereik van kinderen en in een droge omgeving bewaren
Houdbaarheidsdatum: 2023-12-31T00:00:00.0000000
Dosering (advies): • Tegen muizen (binnen): leg elke 2-3 m (1-1,5 m in zwaar aangetaste zones) tot 50 g – 5 zakjes - lokaas per lokaasdoos. • Tegen ratten (binnen en buiten, rond gebouwen): leg elke 8-10 m (4-5 m in zwaar aangetaste zones) tot 150 g – 15 zakjes - lokaas per lokaasdoos