Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Gold 1,15 x 10m

PLANTEX
HQ000016556

Plantex® Gold is een extra sterk en langdurig bestendig onkruiddoek tegen hardnekkig onkruid zoals bijv. akkerwinde, heermoes en paardenbloem en dat alles zonder chemicaliën.

Gold 1,15 x 10m

PLANTEX
HQ000016556

Plantex® Gold is een extra sterk en langdurig bestendig onkruiddoek tegen hardnekkig onkruid zoals bijv. akkerwinde, heermoes en paardenbloem en dat alles zonder chemicaliën.

€ 42,58

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Het ideale strodoek voor taluds en bermen van vijvers.
  • ONKRUID-BARRIÈRE: zonder chemicaliën, op de lange termijn.
  • DUURZAAMHEID VAN HET DOEK: goede trek-, scheur- en perforatieweerstand.
  • GEAVANCEERDE WATERDOORLAATBAARHEID: essentiële voedingsstoffen & meststoffen voor planten.
  • HOGERE LUCHTDOORLAATBAARHEID: voor een betere gezondheid van de planten, de bodem kan ademen en zo zijn biodiversiteit behouden.
Categorie: Fysieke bestrijding
Type: Gronddoek
Soort: Onkruidbestrijding
Kleur: Zwart, Bruin
Materiaal: Polypropyleen
Samenstelling: Plantex® heeft een unieke poreuze structuur, die water en voedingsstoffen rechtstreeks naar de wortels doorlaat en zo de bodem laat ademen.
Toepassing: Dankzij zijn unieke, niet-geweven structuur, die niet uitrafelt en gemakkelijk te snijden is, is Plantex® Gold een geschikt product voor bodem-onafhankelijke aanbouw en voor boomkwekerijen.
Hoe te gebruiken?: Snelle en gemakkelijke plaatsing, kan met de schaar of de cutter op maat worden gesneden. De bodem wieden, het onkruid zorgvuldig verwijderen en de bodem effenen. Plantex® Gold op de grond uitrollen. De banen tenminste 10 cm overlappen en met U-metalen-indrukhaken bevestigen; ook de randen met U-haken bevestigen (aanbevolen: 2 per lopende meter, of volgens de natuur van de grond). Een “X”-vormige insnijding maken voor een bestaande of een nieuwe plant.
Dosering (advies): Plantex® Gold 125 g/m² is een strodoek, dat een maximum aan water (ong. 60 liter/m²/s), lucht en aan meststoffen doorlaat, maar NIET het onkruid!