Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

BHN Dachshund Puppy 1,5kg

ROYAL CANIN
HQ000016116

ROYAL CANIN® Dachshund Puppy - Rasspecifiek hondenvoer voor de Dashond (Teckel) pups van 2 tot 10 maanden

BHN Dachshund Puppy 1,5kg

ROYAL CANIN
HQ000016116

ROYAL CANIN® Dachshund Puppy - Rasspecifiek hondenvoer voor de Dashond (Teckel) pups van 2 tot 10 maanden

€ 16,95

€ 11,30/kg

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

De groei is een essentiële fase in het leven van je Dashond puppy. Het is een tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Het is ook de tijd waarin hij verschillende lichamelijke veranderingen ondergaat. Het is belangrijk dat hij de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt ter ondersteuning van zijn gezondheid. ROYAL CANIN® Dachshund Puppy is geschikt voor Dashond (Teckel) puppy's tot een leeftijd van 10 maanden, en is samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw jonge Dashond puppy in het achterhoofd. De groei is een essentiële fase in het leven van je Dashond puppy. Zijn immuunsysteem ontwikkelt zich geleidelijk tijdens deze fase. ROYAL CANIN® Dachshund Puppy bevat een complex van antioxidanten, waaronder vitamine E, dat helpt de natuurlijke afweer van jouw Dashond puppy tijdens zijn ontwikkeling te ondersteunen. Tijdens deze fase van zijn leven is je Dashond puppy waarschijnlijk nieuwsgierig en onderzoekend en is hij lekker actief. Dankzij een aangepast calcium- en fosforgehalte draagt ROYAL CANIN® Dachshund Puppy bij aan de ondersteuning van de botten en gewrichten van je jonge Dashond. Daarnaast bevat ROYAL CANIN® Dachshund Puppy hoogwaardige eiwitten (L.I.P), speciaal geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid. De combinatie van zeer goed verteerbare eiwitten en prebiotica ondersteunt de optimale spijsvertering en een evenwichtige darmflora van jouw Dashond puppy. De brokjes van ROYAL CANIN® Dachshund Puppy zijn exclusief gemaakt voor Dashond puppy's. Het ondersteunt een gezond gebit doordat het calciumvangers bevat die helpen de vorming van tandsteen te verminderen. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond ROYAL CANIN® Dachshund Puppy eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Ondersteunt de natuurlijke afweer
  • Ondersteuning van de botten en gewrichten
  • Gezondheid van het spijsverteringsstelsel
Categorie: Droge voeding
Dier: Hond
Gewicht (kg): 1.5
Levensfase: Junior, Puppy
Smaak: Gevogelte
Structuur: Korrel
Type verpakking: Zak
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 27.000IE, Vitamine D3: 700IE, Vitamine E: 550mg, E1 (IJzer): 40mg, E2 (Jodium): 4mg, E4 (Koper): 12mg, E5 (Mangaan): 52mg, E6 (Zink): 110mg, E8 (Selenium): 0,09mg-Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10g-Sensoriële toevoegingsmiddelen: Yucca-extract: 125mg-Conserveermiddelen-Antioxidanten.
Type voeding: Functionele voeding
Ras: Dachshund
Andere informatie: *L.I.P.: eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.
Samenstelling advies: Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, maïs, isolaat van plantaardige eiwitten*, dierlijke vetten, bietenpulp, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, sojaolie, visolie, mineralen, Fructo-Oligo-Sacchariden (0,34%), hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), extracten uit gist (bron van bèta-glucanen), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Ruw eiwit: 30,0%-Ruw vet: 16,0%-Ruwe as: 7,6%-Ruwe celstof: 1,5%-Calcium: 1,26%-Fosfor: 1%.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.
Leeftijd: 0-1