Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Tuininrichting

Een tuin is dé plek waar je je kan terugtrekken om te genieten. Wat dat precies betekent, hangt helemaal van jou af. Wil je languit liggen in de schaduw, of net je groene vingers aan het werk zetten met het gereedschap uit je tuinhuis? Wil je een tuinafsluiting plaatsen om op die manier meer privacy te hebben? Of wil je misschien een terras aanleggen om gezellig te eten met het gezin of tuinfeestjes te geven voor vrienden?

Op maat van jouw tuin

Bij Horta kan je terecht voor alles wat je nodig hebt om je tuin in te richten. Van schaduwdoeken tot pergola’s en van tuinhuizen tot carports. Je ontdekt er niet alleen een bijzonder uitgebreid assortiment materialen en producten, maar je krijgt er natuurlijk ook professioneel advies van onze Horta expert bij.

Die Horta expert helpt je dan ook graag verder met een offerte op maat voor het tuinhuis, de pergola of carport van je dromen. Neem rechtstreeks contact op met je Horta winkel of kom gewoon eens langs.

Contacteer je Horta winkel

Zelf je terras tekenen en berekenen?

Deze handige calculator berekent de materialen die nodig zijn voor uw Govadeck terras, Govawall tuinschermen of ECOfencing tuinschermen. Zo hebt u snel een zicht op de kostprijs van uw project. De vrijblijvende offerte die u ontvangt, kan u meteen bevestigen of later terug opvragen. De kortste weg naar een geslaagd resultaat!


Ga aan de slag!