Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Proclaimer

We trachten deze website zo correct, volledig en actueel mogelijk te houden. Alles kan beter, dus ook onze website. Heb je opmerkingen rond de kwaliteit van de inhoud, vragen of eenvoudigweg een suggestie, laat het ons gerust weten via info@horta.org. Wij hechten belang aan jouw inbreng.
Op onze website staan ook verwijzingen naar websites van derde partijen. Aangezien deze websites niet onder de controle van Horta staan, zijn deze links steeds op eigen risico aan te klikken. Het feit dat deze verwijzingen op onze website staan, betekent niet automatisch dat we akkoord gaan met de volledige inhoud van deze websites.
Om je een prijsidee te geven bij onze producten, tonen we indicatieve prijzen. In onze winkels spelen we heel snel in op gewijzigde marktomstandigheden. Daardoor kan de prijs in de winkel soms verschillen ten opzichte van de indicatieve prijs op deze website. Wil je de exacte prijs van een product te weten komen, dan neem je best contact op met je favoriete Horta winkel.
Alle teksten en illustraties op deze website worden met de meeste zorg samengesteld en zijn auteursrechtelijk beschermd. Je kan ze enkel gebruiken voor privé doeleinden. Een bredere verspreiding kan enkel na toestemming van Horta. Je kan ook citeren op voorwaarde dat je steeds verwijst naar Horta als authentieke bron. Zo kunnen ook andere ontvangers eventuele fouten of opmerkingen aan ons melden.
De lay-out en de functionaliteit van deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Als je denkt dat je rechten worden geschaad op deze website, neem dan zeker contact met ons op.
Alle informatie die je ons verstrekt, behandelen wij vertrouwelijk. Persoons- of adresgegevens gebruiken wij uitsluitend waarvoor je ze hebt verstrekt. Elke persoon wiens gegevens worden verwerkt, kan zijn persoonlijke gegevens inkijken, ze laten verbeteren of ze laten verwijderen. Als je dat wil, neem dan contact met ons op.
ATD NV, Preflexbaan 101, 1740 Ternat - ON 449.399.218