Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

De beste zorg voor je kat

Kat
Kat

Een kat heeft vooral een warm nest nodig, ze is tenslotte de ultieme levensgenieter: heerlijk languit liggen, lekker eten, een beetje spelen en weer wat slapen. Wat een leven. 

Wat moet jij dan nog doen? Veel met haar spelen natuurlijk! En zorgen dat ze het nodige in huis heeft. Want de ene kat is de andere niet. Een jonge kitten vol energie zal vooral heel veel willen spelen, haar nagels testen, energierijke voeding eten en haar jachtinstinct botvieren. Ook een oudere kat wil moet kunnen spelen en jagen, maar heeft ook nood aan aangepast eten en een comfortabele kattenmand.

Bij Horta vind je gegarandeerd alles wat élke kat graag heeft. Denk maar aan gebalanceerd kattenvoer, een mooie krabpaal, een handige kattenbak, een goede vachtverzorging en veel speelgoed.

Je begrijpt dat er wel wat komt bij kijken om een kat gezond en gelukkig te houden, maar het loont de moeite. In ruil krijg je er een trouwe, aaibare huisgenoot bij!

Een gelukkige kat thuis & onderweg

Je kat vervoeren, kan een ... uitdaging zijn. Maar af en toe heb je geen keuze. Als je naar de dierenarts moet bijvoorbeeld, of je kat mag mee op vakantie! We zorgen er voor dat haar trip, hoe lang of hoe kort ook, met de auto, de fiets of te voet, zo aangenaam mogelijk verloopt. Beloofd.

Als je kat weer thuiskomt, zal ze met plezier rusten in haar kattenmand. Ook een mooie krabpaal met verschillende ligplaatsen kan een leuk plekje zijn! Ze zal zich op tijd ook willen terugtrekken in haar kattenbak, dus zorg zeker ook voor kwalitatieve kattenbakvulling.

Je leest het: om je huis helemaal ‘katvriendelijk’ te maken, haal je best enkele essentiële zaken in huis. Daarna is het vooral genieten van je vrolijke huisgenoot!

3 redenen waarom een krabpaal onmisbaar is

Het juiste kattenvoer

Elke kat is verschillend. Jong, oud, dik, dun, sloom, actief, gesteriliseerd ... Kattenvoer bestaat dan ook in alle geuren en kleuren. En een kat is van nature kieskeurig, hou dus rekening met al deze factoren — en zeker met het ras — om je kat iets aan te bieden wat ze lust én wat ze nodig heeft.

Dit moet je alvast weten:

  • Katten zijn van nature vleeseters.
  • Kies voer met een hoog percentage dierlijke eiwitten.
  • Kwaliteitsvoeding voor je kat bevat taurine, een essentieel aminozuur dat katten niet zelf kunnen aanmaken. Een gebrek hieraan veroorzaakt blindheid en hartproblemen.

TIP! De juiste samenstelling van kattenvoer zorgt voor een hoge verteerbaarheid en dus ... weinig stoelgang. Dat scheelt in het aantal keer dat je de kattenbak moet verversen!

Of misschien heeft je kat een voedselallergie en moet je speciale voeding geven? Ontdek dan zeker ook het kattenvoer van Greenheart-Premiums. Zonder chemische-, kleur-, geur- of smaakstoffen. Dit kan alvast helpen om heel wat problemen bij je kat te voorkomen.

Droge brokken of natvoer voor je kat?

Gezonde voeding voor je kat

Cat Adult 1kg
Vanaf € 10,00
Meerdere varianten
Cat Senior 2,5kg
Vanaf € 10,00
Meerdere varianten
Cat Sensitive 7,5kg
Vanaf € 13,00
Meerdere varianten
Meerdere varianten
Cat Urinary 1kg
Vanaf € 13,00
Meerdere varianten
Catfood 3 Mix 500g
Vanaf € 9,95
Meerdere varianten
Meerdere varianten
Meerdere varianten
Meerdere varianten
Catfood Kitten 4kg
Vanaf € 8,95
Meerdere varianten