Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Altijd wat te beleven

Het hele jaar door organiseren we bij Horta leuke evenementen om enkele unieke thema’s in de verf te zetten. Barbecue, moestuin, huisdieren, bakken, tomaten ... Tijdens onze evenementen staat alles in het teken van leuke activiteiten, handige tips en mooie promoties. Vier dagen lang.

Kom langs in je favoriete Horta winkel tijdens onze evenementen om het zelf te beleven!

Benieuwd naar ons volgende evenement? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook of Instagram.

Horta Serredagen
Event

Horta Serredagen

1 jan. - 12 mrt. ‘23
Ontdek meer
Horta Patattendagen
Event

Horta Patattendagen

1 feb. - 4 feb. ‘23
Ontdek meer

Proef de sfeer van onze voorbije evenementen

Horta Bakdagen

En of jullie graag bakken! Tijdens onze Horta Bakdagen kan je in je Horta winkel verschillende soorten brood komen proeven, profiteer je van korting in onze volledige bakafdeling én ... is er een wedstrijd. Je kon een jaar lang ons Brood van de Maand winnen. Het enige wat je er voor moest doen was ... bakken! En onze klanten zijn massaal in de keuken gedoken. We zagen de mooiste, lekkerste en meest originele creaties passeren. Iets voor jou, denk je? Hou ons in de gaten en waag volgende keer (opnieuw) je kans!

30 november - 3 december 2022

Horta Hondenwandelzoektocht

Wat is er leuker dan lekker in de natuur wandelen met je hond? Wij hebben het antwoord gevonden: in de natuur wandelen met je hond terwijl jullie een speurtocht voltooien! Honden en hun baasjes namen massaal (meer dan 10.000 deelnemers!) deel aan de zoektocht van hun Horta winkel, losten het raadsel op tijdens de wandeling en kregen een mooie, gratis goodiebag als cadeau.

26 oktober - 5 november 2022

Horta Werelddierendagen

Fotoshoots met je huisdier, een reuzegroot doolhof, biggetjes aaien, een hindernissenparcours voor je hond … Je kan het zo gek niet bedenken, of een Horta winkel organiseert het tijdens de Horta Werelddierendagen. Het resultaat: allemaal maar blije gezichten en gelukkige dieren!

28 september - 1 oktober 2022