Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Altijd wat te beleven

Het hele jaar door organiseren we bij Horta leuke evenementen om enkele unieke thema’s in de verf te zetten. Barbecue, moestuin, huisdieren, bakken, tomaten ... Tijdens onze evenementen staat alles in het teken van leuke activiteiten, handige tips en mooie promoties. Vier dagen lang.

Kom langs in je favoriete Horta winkel tijdens onze evenementen om het zelf te beleven!

Benieuwd naar ons volgende evenement? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook of Instagram.

Proef de sfeer van onze voorbije evenementen

Horta Tomatendagen

Tomaten en zuiderse vruchten vind je in ontzettend veel variëteiten, groot of klein, tot groen of rood. Die ongelooflijke verscheidenheid dringt pas echt door tijdens de Horta Tomatendagen en onze unieke expo, waar je meer dan honderd verschillende soorten kan komen bewonderen. Elk met hun eigen karakter, maar allemaal vreselijk lekker! 

26 - 29 april 2023

Horta Grilldemo

Een barbecue is niet alleen lekker eten, maar ook genieten van de sfeer en gezelligheid. Barbecueën is een hele ervaring, zowel voor de hobbykok als de ervaren grillmaster. Maar welke barbecue kies je? Hoe steek je een barbecue op een veilige en snelle manier aan? Dat en nog veel meer kom je te weten tijdens onze handige Horta Grilldemo’s. Heb je ze gemist? Geen probleem, onze grillexperts staan het hele jaar door klaar om al je barbecuevragen te beantwoorden!

8 of 15 april 2023

Horta Kruidendagen

Kweek makkelijk de lekkerste kruiden in je kruidentuin of in potten op je terras of balkon. Kruiden vragen weinig plaats of onderhoud en je krijgt er heel veel voor terug! Lekkere smaakmakers in de keuken, eyecatchers in je interieur of boosters voor je gezondheid. Tijdens onze Horta Kruidendagen kom je alles te weten over deze veelzijdige planten – er zijn meer dan 70 verschillende soorten in de winkel – én profiteer je van een mooie promotie.

12 - 15 april 2023

Horta Moestuindagen

Wil je graag je eigen groenten, fruit en kruiden oogsten? Je kan het hele jaar door in je Horta winkel terecht voor ons enorme assortiment zaden en plantjes, kluinfruit, potgrond, bodemverbeteraar en moestuinbakken, maar tijdens de Horta Moestuindagen profiteer je ook nog eens van 10% korting in onze tuinafdeling! En de gratis zaailat komt zeker van pas in de moestuin, of je nu een beginner of een professional bent!

29 maart - 1 april 2023

Horta Kippendagen

Kippen brengen leven in je tuin. Tijdens de Horta Kippendagen brengen ze leven in je Horta winkel! Iedereen kan ze komen bekijken en zijn of haar favoriete kip(pen) mee naar huis nemen of bestellen. Allemaal terwijl je profiteert van 10% korting op alle kippenaccessoires. Horta is dan ook the place to be voor alles wat je kippen nodig hebben! Van hoogwaardige graanmengelingen tot drinkbakken en kippenhokken. 

15 - 18 maart 2023

Horta Gazondagen

Handige tips en advies op maat, mooie promoties op al onze gazonmeststoffen, gratis brochures voor de aanleg of het onderhoud van je gazon en … een leuke wedstrijd waarbij je kans maakt op een exclusief weekendje weg bij BoerenBed. Dát zijn onze Horta Gazondagen! Heb je ze gemist? Niet getreurd, onze experts staan het hele jaar door voor je klaar met wijze raad om je gazon te laten stralen. Net als ons enorme aanbod gazonmeststoffen, kalk, gazonzaad, meststofstrooiers en grasmaaiers.

1 - 4 maart 2023

Horta Patattendagen

Meer dan 20 soorten (plant)aardappelen, onze exclusieve soorten Perupas® aardappelen en gratis frietjes voor iedereen: dat zijn de Horta Patattendagen. Onze experten helpen je graag verder met tips en advies om zelf heerlijke aardappelen te telen. Want aardappelen dat is een heel jaar door smullen van een lekkere én gezonde knol en je kan er eindeloos mee variëren.

1 - 4 februari 2023