Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Een gezond, groen gazon

Genieten in de tuin, begint voor velen met een mooi, groen gazon. Horta helpt je graag met professioneel advies en handige tips voor zowel de aanleg als het onderhoud van je gras. Wist je bijvoorbeeld dat je door regelmatig gazonmeststof te strooien ook onkruid kan voorkomen? Dat en nog veel meer leer je bij Horta.

Een nieuw gazon

Denk je eraan om een gazon aan te leggen? Geweldig idee, een gazon is een plaats om te feesten, te spelen, te rusten, te praten, kortom: een plek om te genieten. Bij de aanleg van een gazon komt wel wat kijken en eens die er ligt, moet je die ook goed onderhouden.

Alles begint met een goede voorbereiding. Kies de juiste plaats (hoe groot wil je het gazon en krijgt het voldoende zonlicht?). Met wat voor grond werken we? En wat wordt de functie? Moet het sterk genoeg zijn voor spelende kinderen of wil je een mooie bloemenweide die de biodiversiteit stimuleert?

Keuze gemaakt? Dan kunnen we aan de slag! Volg het Horta stappenplan en binnenkort kan je uitpakken met een stralend groen gazon.

Ga aan de slag met het Horta stappenplan!

Meststoffen voor een gezond gazon

Beste prijs-kwaliteit
Gazonmeststof 20 kg
Vanaf € 8,95
Meerdere varianten
Meerdere varianten
Meerdere varianten
Meerdere varianten
Gazonvoeding herstel
Vanaf € 9,15
Meerdere varianten
Meerdere varianten