Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Over Horta

  • De expert in tuin en dier
  • Professioneel advies op maat
  • Groot aanbod kwaliteitsproducten
  • Hoogopgeleide medewerkers
  • 10 grootse evenementen per jaar

Over Ons

Horta is een groepering van onafhankelijke winkels en jouw specialist in tuin & dier. Met onze jarenlange ervaring en liefde voor het vak, geven we graag professioneel advies op jouw maat. Met winkels over het hele land, kennis die steeds wordt uitgewisseld onder de winkels en medewerkers die het hele jaar door worden opgeleid, garanderen we je een uitzonderlijke service

Je kan bij Horta terecht voor je moestuin of je siertuin en voor je huisdier of je neerhofdier. Maar je bent bij Horta ook aan het juiste adres voor de laatste decoratietrends, een enorm aanbod om je eigen brood te bakken, al het nodige voor je tuininrichting, afsluitingen, zwembad of vijver en natuurlijk alles voor de perfecte barbecue. Kortom: elke levensgenieter die houdt van het buitenleven, vindt bij Horta wat ie zoekt. 

Onze filosofie steunt op kwaliteit. Kwaliteit in onze service, kwaliteit in onze winkelbeleving, maar ook kwaliteit in onze producten. Daarom selecteren we dan ook zorgvuldig onze assortimenten en leveranciers, met extra aandacht voor onze Belgische roots en een constant milieubewustzijn.

Onze engagementen

Graag zetten we ons met Horta mee in voor goede doelen. De Dopjesactie is daar eentje van.


Dopjesactie

De Dopjesactie is een vrijwilligersvereniging die de opleiding van blindegeleidehonden ondersteunt.
Dat werkt zo: de Dopjesactie verzamelt plastic dopjes (van dranken, afwasproducten, …) en verkoopt deze aan verschillende plasticverwerkende bedrijven. De opbrengst daarvan gaat naar het Belgisch Centrum voor Geleidehonden te Tongeren. Prachtig initiatief, toch?

Leverancier?

Denkt u een leverancier te zijn die een meerwaarde kan betekenen voor Horta?
Neem dan met ons contact op, dan kijken we samen naar de toekomstige mogelijkheden.

Winkelier?

Heb je interesse om je als zelfstandige aan te sluiten bij Horta groep? 
Neem dan gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.