Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Bakken wordt echt een plezier

Voor de volleerde keukenprins(es) of de beginnende hobbykok: Horta helpt je graag een handje in de keuken. Met leuke recepten, su-per handige brood- en dessertmixen en decoratie om je creaties af te werken. En natuurlijk ook alle nodige attributen: van bakvormen en deegrollen tot snijplanken.

Alles om uit te pakken tijdens een etentje met vrienden of om lekker samen te bakken met je (klein)kinderen. Waar wacht je nog op? Bakken maar!

Heerlijk simpel: probeer onze recepten

Brood, dessert, soep, een heus driegangenmenu, op de barbecue of in de oven … Laat je inspireren door onze recepten.

Om brood te bakken, kan je werken met een broodbackmachine of op de artisanale wijze te werk gaan. De keuze is aan jou, maar feit is dat het met onze bloemmengelingen en all-in-mixen een makkie wordt.

Met de bloemmengelingen kan je eindeloos variëren: voeg zelf gist, water, zout, vetstof en eventueel broodverbeteraar toe, maar experimenteer ook gerust door verschillende soorten te combineren of naar smaak rozijnen of noten toe te voegen. De all-in-mixen zijn nog eenvoudiger: water toevoegen en je mengeling is klaar!

En je kan natuurlijk nog zoveel meer in de keuken, van traditioneel vlees grillen tot een beetje Azië op je bord toveren. Zoals je zal merken in onze recepten, werken we graag met verse, seizoensgebonden producten, kruiden uit de eigen tuin en originele twists op klassieke succesrecepten. Ontdek het vooral zelf en lekker aan de slag in de keuken. Succes!

Ontdek onze recepten

De bakmicrobe te pakken?

We hebben een handige brochure samengesteld met vele tips over het bakken van brood en een handig overzicht van de verschillende bloemmengelingen en mixen.

Vraag deze brochure gratis aan.


Vraag de brochure aan