Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

BHN Dalmatian puppy 12kg

ROYAL CANIN
HQ000016024

Dalmatian Junior van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld om de natuurlijke weerstand van je pup te ondersteunen.

BHN Dalmatian puppy 12kg

ROYAL CANIN
HQ000016024

Dalmatian Junior van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld om de natuurlijke weerstand van je pup te ondersteunen.

€ 86,95

€ 7,25/kg

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

De Dalmatische hond is een actief hondenras dat voldoende beweging en mentale stimulatie nodig heeft om verveling te voorkomen. Omdat elk hondenras verschillende behoeftes heeft, is het belangrijk dat de voeding van je hond voedingsstoffen bevat die zijn gezondheid ondersteunen. ROYAL CANIN® Dalmatian Adult is geschikt voor Dalmatische honden vanaf een leeftijd van 15 maanden, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw volwassen Dalmatische hond in het achterhoofd. ROYAL CANIN® Dalmatian Adult helpt de barrièrefunctie van de huid te ondersteunen. De toegevoegde Omega-3 vetzuren EPAen DHA in deze formule helpen een gezonde huid te behouden. Dalmatische honden hebben specifieke voedingsstoffen nodig die de gezonde urinewegen helpen te ondersteunen. ROYAL CANIN® Dalmatian Adult bevat daarom speciaal aangepaste eiwitbronnen die helpen de gezonde urinewegen te ondersteunen. Daarnaast bevat ROYAL CANIN® Dalmatian Adult specifieke voedingsstoffen die een goede hartfunctie helpen te ondersteunen, zoals taurine. EPAen DHA, die ook de gezonde huid ondersteunen, zijn belangrijke Omega-3 vetzuren en zijn ook van belang in de ondersteuning van een gezonde hartfunctie. De exclusieve brokjes in ROYAL CANIN® Dalmatian Adult zijn speciaal aangepast aan de unieke eigenschappen van de Dalmatische hond. De vorm en grootte van de brok zijn zo ontworpen dat jouw hond deze beter kan oppakken en kauwen. Daarnaast zijn de brokken ook nog eens bijzonder smakelijk. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond ROYAL CANIN® Dalmatian Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • De groei is een essentiële fase in het leven van je hond. Het is een tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Tijdens deze belangrijke periode ontwikkelt het immuunsysteem van je pup zich geleidelijk. Dankzij een complex van antioxidanten (waaronder vitamine E) helpt DALMATIAN PUPPY de natuurlijke afweer van je pup te ondersteunen.
  • Helpt gezonde urinewegen te ondersteunen, dankzij aangepaste eiwitbronnen.
  • De combinatie van zeer goed verteerbare eiwitten (L.I.P.*) en prebiotica (FOS) ondersteunt een optimale spijsvertering en een evenwichtige darmflora. Dit draagt bij aan het behoud van een goede kwaliteit van de ontlasting.*Eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.
  • De vorm, textuur, samenstelling en het formaat van de brok zijn afgestemd op de Dalmatiër pup.
Categorie: Droge voeding
Dier: Hond
Gewicht (kg): 12
Levensfase: Puppy
Type verpakking: Zak
Type voeding: Functionele voeding
Probleemoplossende voeding: 1 eiwitbron, Maag & darmflora
Ras: Dalmatian
Andere informatie: Toevoegingsmiddelen (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 27.500IE, Vitamine D3: 700IE, Vitamine E: 560mg, E1 (IJzer): 43mg, E2 (Jodium): 3mg, E4 (Koper): 6mg, E5 (Mangaan): 35mg, E6 (Zink): 139mg, E8 (Selenium): 0,13mg - Sensoriële toevoegingsmiddelen: Yucca-extract: 125mg
Samenstelling advies: Rijst, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, tarwemeel, eipoeder, maïsmeel, dierlijke vetten, isolaat van plantaardige eiwitten*, plantaardige vezels, mineralen, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden (0,34%), sojaolie, extracten uit gist (bron van bèta-glucanen), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Ruw eiwit: 25,0% - Ruw vet: 18,0% - Ruwe as: 7,5% - Ruwe celstof: 3,5%.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Gebruiksaanwijzing: Zie voedingstabel. Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: Zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.