Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

BHN Maltese 1,5kg

ROYAL CANIN
HQ000016101

ROYAL CANIN® Maltese Adult - Rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Maltezer vanaf 10 maanden

BHN Maltese 1,5kg

ROYAL CANIN
HQ000016101

ROYAL CANIN® Maltese Adult - Rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Maltezer vanaf 10 maanden

€ 16,85

€ 11,23/kg

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Zijn levendigheid, aanhankelijkheid en hoge intelligentie maken de Maltezer tot een geweldige gezelschapshond. Omdat elk hondenras zijn eigen unieke behoeften heeft, is het kiezen van een goede voeding voor je volwassen Maltezer belangrijk. Ongeacht welke leeftijd je hond heeft, hij heeft een complete en uitgebalanceerde voeding nodig met voedingsstoffen die specifiek zijn gezondheid helpen te ondersteunen. ROYAL CANIN® Maltese Adult is geschikt voor Maltezers vanaf een leeftijd van 10 maanden, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw volwassen Maltezer in het achterhoofd. Ter ondersteuning van zijn gezonde huid en om zijn witte gladde en zijdeachtige vacht vlekkeloos te houden, is een dagelijkse borstelbeurt onontbeerlijk. Toch is een goede voeding essentieel voor het behoud van de gezondheid van de huid en vacht. Daarom bevat ROYAL CANIN® Maltese Adult een combinatie van voedingsstoffen, die bijdraagt aan de gezondheid van de mooie lange en zijdeachtige vacht van jouw Maltezer. De voeding is verrijkt met de Omega-3 vetzuren EPA & DHA, en met bernagie olie. Maltezers hebben een neus voor kwaliteit en kunnen zeer kieskeurig zijn als het gaat om hun voeding. Zij hebben een voorkeur voor een bijzonder smakelijke voeding. ROYAL CANIN® Maltese Adult bevat daarom een combinatie van aroma's die zelfs de meest kieskeurige eter tevreden zal stellen. Zelfs jouw Maltezer zal deze niet kunnen weerstaan! Daarnaast helpt ROYAL CANIN® Maltese Adult de geur en de hoeveelheid van de ontlasting te verminderen dankzij voedingsstoffen die de gezonde spijsvertering helpen te ondersteunen. De Maltezer heeft fijn gevormde kaken en sterke brede tanden. Het is belangrijk dat de voeding van jouw hond de gezondheid van zijn gebit ondersteunt. Dankzij de toegevoegde calciumvangers helpt ROYAL CANIN® Maltese Adult de vorming van tandsteen te vertragen. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond ROYAL CANIN® Maltese Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Gezonde vacht
  • Vermindert hoeveelheid en geur ontlasting
  • Stelt de kieskeurige eters tevreden
Categorie: Droge voeding
Dier: Hond
Gewicht (kg): 1.5
Levensfase: Adult
Smaak: Gevogelte
Structuur: Korrel
Type verpakking: Zak
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 29.500IE, Vitamine D3: 800IE, Biotine: 3mg, E1 (IJzer): 64mg, E2 (Jodium): 5,7mg, E4 (Koper): 15mg, E5 (Mangaan): 72mg, E6 (Zink): 143mg, E8 (Selenium): 0,15mg-Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 5g-Sensoriële toevoegingsmiddelen: Thee extract (bron van polyfenolen): 150mg-Conserveermiddelen-Antioxidanten.
Type voeding: Functionele voeding
Probleemoplossende voeding: Vacht & huid
Ras: Maltese
Andere informatie: *L.I.P.: eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.
Samenstelling advies: Maïs, rijst, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, gedehydreerd varkenseiwit, maïsmeel, isolaat van plantaardige eiwitten*, cichoreipulp, sojaolie, visolie, gist en delen daarvan, mineralen, Fructo-Oligo-Sacchariden, bernagieolie (0,1%), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Ruw eiwit: 24,0%-Ruw vet: 18,0%-Ruwe as: 5,6%-Ruwe celstof: 1,5%-Per kg: Omega-6 vetzuren: 39,1g-Omega-3 vetzuren: 8,1g waarvan EPA/DHA: 3g-Natriumtripolyfosfaat: 3,5g.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.
Leeftijd: 1-7