Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

CCN Dermacomfort 85g

ROYAL CANIN
HQ000287542

ROYAL CANIN® Dermacomfort natvoer - natvoeding voor volwassen honden met een gevoelige huid.

CCN Dermacomfort 85g

ROYAL CANIN
HQ000287542

ROYAL CANIN® Dermacomfort natvoer - natvoeding voor volwassen honden met een gevoelige huid.

€ 1,49

€ 17,53/kg

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Een gevoelige huid is de voornaamste reden waarom honden meegenomen worden voor een bezoek aan de dierenarts. Een gevoelige huid en overmatig krabben kunnen de huid van je hond beschadigen. ROYAL CANIN® Dermacomfort Loaf is rijk aan zorgvuldig geselecteerde en goed verteerbare eiwitten die aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw hond. Zorgen voor je hond door hem voeding voor te zetten van hoge kwaliteit helpt niet alleen de huid van jouw hond gezond te houden, maar draagt ook bij aan het behoud van een dichte en gezonde vacht. ROYAL CANIN® Dermacomfort Loaf is geschikt voor honden van alle maten. Naast een overheerlijke natvoeding beschikt de Dermacomfort voedingslijn ook over een krokante brok. Beiden zijn compleet van samenstelling en vullen elkaar perfect aan.
  • Ondersteund de gezonde huid
  • Gezonde huid
  • Canine Care Nutrion programma
Categorie: Natte voeding
Dier: Hond
Gewicht (kg): 1.02
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3: 200IE, E1 (IJzer): 10mg, E2 (Jodium): 0,3mg, E4 (Koper): 2,1mg, E5 (Mangaan): 3,1mg, E6 (Zink): 30mg - Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 2,2g.
Probleemoplossende voeding: Vacht & huid
Samenstelling advies: Ruw eiwit: 8,6% - Ruw vet: 6,6% - Ruwe as: 1,9% - Ruwe celstof: 1,3% - Vochtgehalte: 78,0%.
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, granen, mineralen, oliën en vetten, suikers.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.