Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

FBN Kitten Persian 4kg

ROYAL CANIN
HQ000016019

Persian Kitten van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld voor je jonge Pers van 4 tot en met 12 maanden. Het helpt de natuurlijke weerstand van je kitten te ondersteunen.

FBN Kitten Persian 4kg

ROYAL CANIN
HQ000016019

Persian Kitten van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld voor je jonge Pers van 4 tot en met 12 maanden. Het helpt de natuurlijke weerstand van je kitten te ondersteunen.

Gewicht (kg)

€ 62,45

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Met de typische raskenmerken van het Perzische kitten moet rekening gehouden worden bij de keuze van zijn voeding. Aandacht voor zijn welbevinden en groei is belangrijk, vooral als zijn immuunsysteem nog volop in ontwikkeling is. ROYAL CANIN® Persian Kitten is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw Perzische kitten in het achterhoofd. Een goede start op weg naar volwassenheid voor een gezonde kat! Tijdens de groei zal je Perzische kitten ook zijn lange, dichte en zijdezachte vacht ontwikkelen. Deze heeft een goede ondersteuning nodig vanaf het allereerste begin. ROYAL CANIN® Persian Kitten bevat een aangepast eiwitgehalte en een uitgebalanceerde hoeveelheden vitaminen en mineralen ter ondersteuning van de huid en vacht. De spijsvertering van je Perzische kitten is nog volop in ontwikkeling. ROYAL CANIN® Persian Kitten bevat goed verteerbare eiwitten, specifieke voedingsvezels en prebiotica die een optimale darmflora helpen bevorderen. De brokjes van ROYAL CANIN® Persian Kitten zijn speciaal ontwikkeld voor de bijzondere kaak- en schedelvorm van je Perzische kitten. Het brokje is makkelijk op te pakken en te kauwen. Het complex van antioxidanten, zoals vitamine E, in de voeding ondersteunt de natuurlijke afweer van je kitten. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kitten ROYAL CANIN® Persian Kitten eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.

  • De unieke vorm en het formaat van het brokje helpt je Perzische kitten om de brok makkelijk op te pakken en te kauwen.
  • Met aangepast eiwitgehalte en nauwkeurig uitgebalanceerde vitamines en mineralen (inclusief calcium en fosfor) om een gezonde groei te ondersteunen en tegelijkertijd bij te dragen aan een gezonde huid en een mooie vacht. Verrijkt met omega 3 en omega 6 vetzuren.
  • Een combinatie van goed verteerbare eiwitten (L.I.P. *) ter ondersteuning van een gezonde spijsvertering, een aangepast vezelgehalte (inclusief psyllium) en prebiotica ter bevordering van een evenwichtige darmflora. * L.I.P.: proteïne geselecteerd vanwege de zeer hoge verteerbaarheid.
  • Deze exclusieve kleine brokjes met een rechthoekige vorm en zachte textuur zorgen ervoor dat het Perzische katje het gemakkelijk kan vastpakken en kauwen.
Categorie: Droge voeding
Dier: Kat
Gewicht (kg): 4
Levensfase: Kitten
Type verpakking: Zak
Type voeding: Functionele voeding
Probleemoplossende voeding: 1 eiwitbron, Maag & darmflora, Vacht & huid
Grootte dier: Small
Ras: Persian
Andere informatie: Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 32.000IE, Vitamine D3: 900IE, Vitamine E: 650mg, E1 (IJzer): 33mg, E2 (Jodium): 3,4mg, E4 (Koper): 10mg, E5 (Mangaan): 44mg,E6 (Zink): 128mg, E8 (Selenium): 0,07mg-Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10g-Conserveermiddelen-Antioxidanten.
Samenstelling advies: Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, dierlijke vetten, maïs, isolaat van plantaardige eiwitten*, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, bietenpulp, gist en delen daarvan, visolie, sojaolie, mineralen, psylliumschil en psylliumzaden (0,5%), Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), extracten uit gist (bron van bèta-glucanen), bernagieolie, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Ruw eiwit: 32% - Ruw vet: 22% - Ruwe as: 7,9% - Ruwe celstof: 2,7% - Calcium: 1,2% - Fosfor: 1% - Per kg: Omega-6 Vetzuren: 49,9g - Omega - 3 vetzuren: 10,6g.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: Zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.