Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

FBN Maine Coon 85g

ROYAL CANIN
HQ000015952

ROYAL CANIN® Maine Coon Adult natvoer - Rasspecifiek natvoer / fijne plakjes vlees in saus voor de volwassen Maine Coon van 15 maanden tot 12 jaar

FBN Maine Coon 85g

ROYAL CANIN
HQ000015952

ROYAL CANIN® Maine Coon Adult natvoer - Rasspecifiek natvoer / fijne plakjes vlees in saus voor de volwassen Maine Coon van 15 maanden tot 12 jaar

€ 2,12

€ 24,94/kg

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

De Maine Coon is de grootste huiskat ter wereld en ?zoals z'n baasjes weten- gaat haar imposante postuur gepaard met een zacht temperament en een lief karakter. Haar grootte en postuur kunnen een uitdaging zijn voor haar gewrichten. De zware botten en het gespierde lichaam zorgen ervoor dat deze kat tot drie keer zo zwaar kan worden als een gemiddelde huiskat. ROYAL CANIN® Maine Coon Adult in Gravy is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van dit ras in het achterhoofd. Een goede voeding voor je Maine Coon is voor ons net zo belangrijk als voor jou. ROYAL CANIN® Maine Coon Adult in Gravy bevat ook een verhoogd energiegehalte zodat jouw kat genoeg energie binnenkrijgt voor haar dagelijkse bezigheden. Daarnaast helpt de voeding de botten en gewrichten van je kat te ondersteunen. De Maine Coon is bijzonder groot en zwaar en dat vergt nogal wat van haar gewrichten, die daardoor wel wat bijzondere aandacht kunnen gebruiken. De Maine Coon heeft een dichte, halflange vacht met een fijne zachte ondervacht. Regelmatig borstelen is, naast een goede voeding, onontbeerlijk voor een mooie vacht. ROYAL CANIN® Maine Coon Adult is ook beschikbaar als een overheerlijke, krokante brok. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je kat gemengd te voeren, zodat zij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat ROYAL CANIN® Maine Coon Adult in Gravy eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Gezondheid van de botten en gewrichten
  • Geconcentreerde energie
  • Gezonde huid en vacht
Categorie: Natte voeding
Dier: Kat
Gewicht (kg): 1.02
Levensfase: Adult
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3: 310IE, E1 (IJzer): 11mg, E2 (Jodium): 0,3mg, E4 (Koper): 2,6mg, E5 (Mangaan): 3,4mg, E6 (Zink): 34mg.
Probleemoplossende voeding: Vacht & huid
Ras: Maine Coon
Samenstelling advies: Ruw eiwit: 10%-Ruw vet: 4,3%-Ruwe as: 1,4%-Ruwe celstof: 1,6%-Vochtgehalte: 78%.
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Vlees en dierlijke bijproducten,granen, vis en -bijproducten, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen, suiker, schaal-en weekdieren.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.