Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

FBN Persian 2kg

ROYAL CANIN
HQ000003532

ROYAL CANIN® Persian Adult - Rasspecifiek kattenvoer voor de volwassen Pers vanaf 1 tot 12 jaar

FBN Persian 2kg

ROYAL CANIN
HQ000003532

ROYAL CANIN® Persian Adult - Rasspecifiek kattenvoer voor de volwassen Pers vanaf 1 tot 12 jaar

Gewicht (kg)

€ 32,45

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

De voorouders van de hedendaagse Perzische kat werden zeer gewaardeerd in het oude Europa, zelfs door de Koningshuizen. Tegenwoordig wordt de Perzische kat door iedereen gewaardeerd vanwege haar nobele, zachte karakter en haar unieke volle vacht. De Perzische kat heeft met haar lange volle vacht en dikke ondervacht, de dichtste vacht van alle kattenrassen. Goede voeding is essentieel voor het behoud van een mooie vacht. Het complex van voedingsstoffen in ROYAL CANIN® Persian Adult helpt de huidbarrière te ondersteunen en een gezonde huid en mooie vacht te behouden. Door hun lange vacht zijn Perzische katten gevoelig voor de vorming van vervelende haarballen. Een specifieke combinatie van vezels in ROYAL CANIN® Persian Adult bevordert de uitscheiding van haren via de ontlasting en beperkt zo de vorming van haarballen. Goed verteerbare eiwitten (L.I.P) en prebiotica in de voeding ondersteunen de spijsvertering en een gunstige darmflora wat de kwaliteit van de ontlasting helpt verbeteren. De speciaal gevormde brokjes van ROYAL CANIN® Persian Adult zijn makkelijk op te pakken en te kauwen. De Perzische kat heeft een gemiddelde grootte, maar lijkt groter door de lange vacht en dikke ondervacht. Dagelijkse vachtverzorging, zoals kammen en ontklitten van de haren is onontbeerlijk. Voer tegelijkertijd ROYAL CANIN® Persian Adult voor het beste resultaat! ROYAL CANIN® Persian Adult is ook beschikbaar als natvoeding in een zachte en overheerlijke paté. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je kat gemengd te voeren, zodat zij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat ROYAL CANIN® Persian Adult eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Speciaal voor de kortschedelige kaak
  • Gezondheid van de lange vacht
  • Vermindering van haarbalvorming
Categorie: Droge voeding
Dier: Kat
Gewicht (kg): 2
Levensfase: Adult
Smaak: Gevogelte
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 31.000IE, Vitamine D3: 800IE, E1 (IJzer): 40mg, E2 (Jodium): 4mg, E4 (Koper): 12mg, E5 (Mangaan): 51mg, E6 (Zink): 154mg, E8 (Selenium): 0,08mg, L-carnitine: 200mg, Taurine: 2,6g-Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10g-Conserveermiddelen-Antioxidanten.
Type voeding: Functionele voeding
Probleemoplossende voeding: Anti-haarbal, Vacht & huid
Ras: Persian
Samenstelling advies: Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, dierlijke vetten, rijst, isolaat van plantaardige eiwitten*, maïsmeel, plantaardige vezels, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, maïsgluten, tarwemeel, maïs, gist en delen daarvan, mineralen, cichoreipulp, visolie, psylliumschil en psylliumzaden (1%), sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), bernagieolie, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Ruw eiwit: 34%-Ruw vet: 19%-Ruwe as: 6,8%-Ruwe celstof: 5,3%-Per kg: Omega-3 vetzuren: 9,7g waarvan EPA/DHA: 3,5g.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.