Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

FCN Urinary Care 85g

ROYAL CANIN
HQ000015950

ROYAL CANIN® Urinary Care in Gravy - natvoer / brokjes in saus voor volwassen katten die het risico vorming van urinekristallen verlagen

FCN Urinary Care 85g

ROYAL CANIN
HQ000015950

ROYAL CANIN® Urinary Care in Gravy - natvoer / brokjes in saus voor volwassen katten die het risico vorming van urinekristallen verlagen

€ 2,32

€ 27,29/kg

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Als je kat veel vaker urineert dan eerst en het minder nauw neemt met de plek waar ze dat doet (buiten de bak bijvoorbeeld) dan heeft je kat mogelijk een probleem met haar urinewegen. Gezondheidsproblemen bij katten zijn niet altijd meteen duidelijk zichtbaar, raadpleeg bij twijfel over de toiletgewoonten van je kat of bij andere problemen altijd een dierenarts. De uitgebalanceerde hoeveelheid mineralen in ROYAL CANIN® Urinary Care in Gravy ondersteunt de gezonde urinewegen van je kat. ROYAL CANIN® Urinary Care in Gravy bevat van nature extra veel vocht. Daarnaast moet je kat altijd een bak vers water tot haar beschikking hebben. Het aangepaste vetgehalte per portie voeding helpt je kat haar ideale gewicht te behouden. Urinewegproblemen komen vaker voor bij katten met overgewicht. Daarom is het belangrijk om het ideale gewicht van je kat te helpen behouden. Volwassen katten hebben van nature een voorkeur voor deze zeer smakelijke voeding. ROYAL CANIN® Urinary Care is ook beschikbaar als overheerlijke krokante brok. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je kat gemengd te voeren, zodat zij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat ROYAL CANIN® Urinary Care in Gravy eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Balans van mineralen in de urine
  • Voor behoud van het ideale gewicht
  • Voor de instinctieve voorkeur
Categorie: Natte voeding
Dier: Kat
Gewicht (kg): 1.02
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3: 330IE, E1 (IJzer): 3mg, E2 (Jodium): 0,2mg, E4 (Koper): 2mg, E5 (Mangaan): 0,9mg, E6 (Zink): 9mg.
Samenstelling advies: Ruw eiwit: 9,2% - Ruw vet: 3% - Ruwe as: 1,4% - Ruwe celstof: 0,9% - Vochtgehalte: 82%.
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, mineralen, suiker.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.