Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

FHN Indoor 10kg

ROYAL CANIN
HQ000002563

ROYAL CANIN® Indoor 27 - kattenvoer voor volwassen binnenkatten van 1 tot 7 jaar

FHN Indoor 10kg

ROYAL CANIN
HQ000002563

ROYAL CANIN® Indoor 27 - kattenvoer voor volwassen binnenkatten van 1 tot 7 jaar

Gewicht (kg)

€ 94,95

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Katten die geheel binnenshuis leven krijgen over het algemeen minder beweging dan buitenkatten. Een uitgebalanceerde en complete voeding is onontbeerlijk om gezond te blijven. ROYAL CANIN® Indoor 27 is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van je volwassen binnenshuis levende kat in gedachten. ROYAL CANIN® Indoor 27 bevat goed verteerbare eiwitten (L.I.P.) ter ondersteuning van de spijsvertering. Dit helpt de kwaliteit van de ontlasting verbeteren en geurtjes te verminderen. Het activiteitsniveau van je binnenshuis levende kat is lager dan dat van een buitenkat. ROYAL CANIN® Indoor 27 heeft een energie- en vetgehalte dat is aangepast aan het energieniveau van je binnenshuis levende kat en helpt haar een ideaal lichaamsgewicht te behouden. Binnenshuis levende katten besteden vaak veel tijd aan hun vachtverzorging. De specifieke voedingsvezels in ROYAL CANIN® Indoor 27, waaronder psyllium, bevorderen de uitscheiding van haren en beperken zo de vorming van haarballen. ROYAL CANIN® Indoor 27 helpt daarnaast gezonde urinewegen te ondersteunen. Verschillende variëteiten van ROYAL CANIN® Indoor droge voeding zijn beschikbaar. De keuze uit Indoor Appetite Control, Indoor Long Hair en Indoor 7+ is afhankelijk van de levensstijl, uiterlijk en leeftijd van je kat. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat ROYAL CANIN® Indoor 27 eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Vermindert geur van de ontlasting
  • Matig caloriegehalte
  • Vermindering van haarbalvorming
Categorie: Droge voeding
Dier: Kat
Gewicht (kg): 10
Levensfase: Adult
Smaak: Gevogelte
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 25.000IE, Vitamine D3: 1.000IE, E1 (IJzer): 32mg, E2 (Jodium): 3,2mg, E4 (Koper): 10mg, E5 (Mangaan): 42mg, E6 (Zink): 88mg, E8 (Selenium): 0,05mg - Conserveermiddelen - Antioxidanten.
Type voeding: Functionele voeding
Probleemoplossende voeding: Anti-haarbal, Overgewicht - light - dieet
Ras: Alle rassen
Samenstelling advies: Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, tarwe, maïs, isolaat van plantaardige eiwitten*, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, tarwemeel, plantaardige vezels, bietenpulp, gist en delen daarvan, sojaolie, mineralen, Fructo-Oligo-Sacchariden, visolie, psylliumschil en psylliumzaden (0,5%).
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Ruw eiwit: 34% - Ruw vet: 15% - Ruwe as: 6,9% - Ruwe celstof: 6,9% - Voedingsvezels (totaal): 15,2%.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.