Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

FHN Indoor Appetite Control 400g

ROYAL CANIN
HQ000014873

ROYAL CANIN® Indoor Appetite Control - kattenvoer voor volwassen binnenkatten van 1 tot 7 jaar die de neiging hebben te veel te eten

FHN Indoor Appetite Control 400g

ROYAL CANIN
HQ000014873

ROYAL CANIN® Indoor Appetite Control - kattenvoer voor volwassen binnenkatten van 1 tot 7 jaar die de neiging hebben te veel te eten

Gewicht (kg)

€ 6,39

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Als jouw binnenkat de neiging heeft te veel te eten, is het belangrijk dat haar voeding voedingsstoffen bevat die haar helpen haar eetlust te reguleren. ROYAL CANIN® Indoor Appetite Control is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw binnenkat in het achterhoofd. Omdat de levensstijl van binnenkatten over het algemeen rustiger is dan die van buitenkatten, is een binnenkat vaker geneigd tot overeten. ROYAL CANIN® Indoor Appetite Control reguleert de eetlust van je binnenkat op een natuurlijke manier, door middel van een uitgebalanceerde hoeveelheid eiwitten en vezels. Dankzij de regulering van de eetlust draagt ROYAL CANIN® Indoor Appetite Control bij aan het behouden van het ideale gewicht van je kat. De zeer goed verteerbare eiwitten in ROYAL CANIN® Indoor Appetite Control helpen niet alleen de hoeveelheid ontlasting te verminderen, maar verminderen ook de geur. Goed nieuws voor jouw en je kat! De aanwezigheid van specifieke vezels, zoals psyllium, in ROYAL CANIN® Indoor Appetite Control vergemakkelijken de stoelgang en helpen de vorming van haarballen te verminderen. ROYAL CANIN® Indoor Appetite Control helpt ook de gezonde urinewegen van jouw volwassen binnenkat te ondersteunen. Varianten van ROYAL CANIN® Indoor droge voeding zijn ook beschikbaar, afhankelijk van de levensstijl, uiterlijk en leeftijd van je kat: Indoor 27 Indoor Long Hair Indoor 7+ Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat ROYAL CANIN® Indoor Appetite Control eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Reguleert de voedingsinname
  • Vermindert geur van de ontlasting
  • Vermindering van haarbalvorming
Categorie: Droge voeding
Dier: Kat
Gewicht (kg): 0.4
Levensfase: Adult
Smaak: Gevogelte
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 25.000IE, Vitamine D3: 1.000IE, E1 (IJzer): 32mg, E2 (Jodium): 3,2mg, E4 (Koper): 10mg, E5 (Mangaan): 42mg, E6 (Zink): 88mg, E8 (Selenium): 0,05mg - Conserveermiddelen - Antioxidanten.
Type voeding: Functionele voeding
Probleemoplossende voeding: Anti-haarbal, Overgewicht - light - dieet
Ras: Alle rassen
Samenstelling advies: Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, maïs, plantaardige vezels, tarwe, isolaat van plantaardige eiwitten*, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, maïsgluten, bietenpulp, gist en delen daarvan, mineralen, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, visolie, psylliumschil en psylliumzaden (0,5%).
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Ruw eiwit: 34% - Ruw vet: 15% - Ruwe as: 6,9% - Ruwe celstof: 6,9% - Voedingsvezels (totaal): 15,2%.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.