Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

FHN Mother & Babycat 195g

ROYAL CANIN
HQ000003104

ROYAL CANIN® Mother & Babycat Mousse - natvoer voor ondersteuning van de natuurlijke weerstand bij kittens tot 4 maanden

FHN Mother & Babycat 195g

ROYAL CANIN
HQ000003104

ROYAL CANIN® Mother & Babycat Mousse - natvoer voor ondersteuning van de natuurlijke weerstand bij kittens tot 4 maanden

€ 4,87

€ 24,97/kg

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

"Jonge kittens verdienen de beste start in hun leven. Goede voeding voor hen, maar ook voor hun moeder tijdens de dracht en na de bevalling, kan daarvoor zorgen. ROYAL CANIN® Mother & Babycat is geschikt voor zowel drachtige als zogende poezen en kittens in de leeftijd van 1 tot 4 maanden. Tussen de 4 en 12 weken na de geboorte neemt de via de melk van de moeder verkregen weerstand geleidelijk af. ROYAL CANIN® Mother & Babycat helpt de natuurlijke weerstand van het kitten tot 4 maanden te ondersteunen dankzij een complex van antioxidanten, waaronder vitamine E. Het vermogen om lactose (melksuiker) te verteren, vermindert als kittens ouder worden. Het wordt dan tijd dat zij overgaan op vaste voeding. De brokjes van ROYAL CANIN® Mother & Babycat zijn gemakkelijk te weken om de overgang van melk naar vaste voeding te vergemakkelijken. Door de zachte textuur van de brokjes kunnen de kittens de brokjes makkelijk kauwen en doorslikken, zodat ze kunnen wennen aan vast voedsel. Dankzij het hoge energiehalte is het ook geschikt voor de moederpoes. ROYAL CANIN® Mother & Babycat ondersteunt de spijsvertering dankzij zeer goed verteerbare eiwitten en prebiotica. De voeding is verrijkt met DHA, een omega-3 vetzuur dat de ontwikkeling van de hersenen van je kitten ondersteunt. ROYAL CANIN® Mother & Babycat is ook beschikbaar als een ultrazachte mousse. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je kat gemengd te voeren, zodat zij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kitten. Als jouw kitten ROYAL CANIN® Mother & Babycat eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. "
  • Eerste groeifase: makkelijk begin
  • Voor de instinctieve voorkeur
  • Ondersteunt de natuurlijke afweer
Categorie: Natte voeding
Dier: Kat
Gewicht (kg): 2.34
Levensfase: Junior, Kitten
Smaak: Rund
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3: 130ie, E1 (IJzer): 5mg, E2 (Jodium): 0,37mg, E4 (koper): 3mg, E5 (Mangaan): 1,5mg, E6 (Zink): 15mg.
Samenstelling advies: Ruw eiwit: 10,5% - Ruw vet: 5,5% - Ruwe as: 1,9% - Ruwe celstof: 0,9% - Vochtgehalte: 79%.
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Vlees en dierlijke bijproducten, granen, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, melk en melkbijproducten, mineralen, gist, suiker.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.