Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Generation Block Rodenticide 300 g

BSI
HQ000258350

BSI Generation Block BE 300 g (15x20g)

Generation Block Rodenticide 300 g

BSI
HQ000258350

BSI Generation Block BE 300 g (15x20g)

€ 15,50

€ 51,67/kg

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Gebruiksklaar lokaas voor de bestrijding van ratten en muizen. De extrusie-blokjes zijn door hun deegachtig karakter zeer aantrekkelijk voor de knaagdieren en worden makkelijk opgenomen wat ze, in combinatie met de krachtige werkzame stof (difethialone) uiterst efficiënt maakt. Dit resulteert in een bestrijding die vaak sneller en doeltreffender is dan bij traditionele rodenticiden, zelfs bij aanwezigheid van andere voedselbronnen en bij zware aantasting. Uitsluitend te gebruiken in verzegelde lokaasdozen.

  • Stevige mini-blokjes en makkelijk te doseren
  • Krachtige werkzame stof
  • Goed vochtbestendig en aantrekelijk lokaas
Categorie: Ratten- en muizenbestrijding
Gewicht (kg): 0.3
Inhoud (l): 0.3
Omgeving: Binnen, Buiten
Toelatingsnummer: BE2011-0013
Toepassingsperiode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
Vorm: Rechthoek
Werking tegen: Muizen, Ratten
Type: Rodenticiden
Toepassing: Buiten;Binnen
Hoe te gebruiken?: De lokaasdozen dienen aan het begin van de behandeling ten minste om de 2–3 dagen (voor muizen) of om de 5–7 dagen (voor ratten)te worden bezocht, en daarna ten minste wekelijks, om te controleren of het lokaas geaccepteerd wordt, of de lokaasdozen intact zijn en om kadavers van knaagdieren te verwijderen. Lokaas indien nodig aanvullen. Vanwege de vertraagde werking kan het na consumptie van het lokaas 4 tot 10 dagen duren vooraleer bloedverdunnende rodenticiden effectief zijn. Voorafgaand aan het gebruik van rodenticiden dienen niet-chemische bestrijdingsmethoden (bijvoorbeeld vallen) te worden overwogen. Verwijder voedsel dat bereikbaar is voor knaagdieren (bijvoorbeeld gemorst graan of afval). Maak afgezien daarvan hetgeïnfesteerde gebied niet vlak voor de behandeling schoon, aangezien dit de knaagdierpopulatie alleen maar verstoort en de acceptatievan lokaas lastiger maakt. Lokaasdozen dienen te worden geplaatst in de onmiddellijke nabijheid van waar knaagdieractiviteit is waargenomen (bijvoorbeeld looproutes, nesten, voerplaatsen, holen). Waar mogelijk moeten de lokaasdozen aan de grond of andere structuren worden vastgemaakt.Plaats lokaasdozen buiten het bereik van kinderen, vogels, huisdieren, boerderijdieren en andere niet-doeldiersoorten. Verwijderdhouden van eten, drinken en diervoeders, alsmede van gebruiksvoorwerpen of oppervlakken die in contact staan hiermee . Niet eten,drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. Handen en direct blootgestelde huid wassen na gebruik van het product. Plaats lokaasdozen niet in de buurt van afwateringsystemen waar ze met water in contact kunnen komen. Bij gebruik buiten rondom gebouwen: plaats de lokaasdozen in gebieden waar geen overstromingen kunnen optreden. Vervang het lokaas in een lokaasdoos alshet beschadigd is door water of verontreinigd is door vuil.
Samenstelling: Difethialone 0,025%
Bewaaradvies: Buiten bereik van kinderen en in een droge omgeving bewaren
Houdbaarheidsdatum: 2023-12-31T00:00:00.0000000
Dosering (advies): Tegen muizen (binnen): leg elke 2-3 m (1-1,5 m in zwaar aangetaste zones) tot 50 g – bvb 2 blokjes - lokaas per lokaasdoos. Tegen ratten (binnen en buiten, rond gebouwen): leg elke 8-10 m (4-5 m in zwaaraangetaste zones) tot 200 g – 10 blokjes - lokaas per lokaasdoos.
Gewasbescherming: Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden steeds veilig. Lees voor gebruik steeds het etiket en de productinformatie, inclusief de passende waarschuwingszinnen en –symbolen.