Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Optistart small&mini puppy poulet 3kg

PRO PLAN
HQ000017285

Optistart small&mini puppy poulet 3kg

PRO PLAN
HQ000017285

€ 28,95

€ 9,65/kg

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Volledig diervoer voor puppy's van kleine rassen. Dit complete hondenvoer bevat een combinatie van specifiek geselecteerde voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden voor honden van verschillende ras-groottes en leeftijden en helpt ze gezond en gelukkig te houden. Alles wat wij doen heeft het doel om het leven van honden en hun eigenaren te verbeteren. Om puppy's een geweldige start te geven, hebben PURINA® dierenartsen en voedingsdeskundigen PURINA® PRO PLAN® Small & Mini Puppy met OPTISTART® ontwikkeld. Deze hondenvoeding is ontwikkeld voor puppy's van kleine rassen. Met als speciaal ingrediënt colostrum (wat aanwezig in de eerste moedermelk), helpt OPTISTART® puppy's van kleine rassen de natuurlijke afweer te versterken om de dagelijkse uitdagingen te bestrijden en een gezond immuunsysteem op te bouwen voor een langdurige gezondheid.
  • Specifiek ingrediënt voor een sterke natuurlijke afweer en een goede gezondheid op lange termijn.
  • Stelt het onvolgroeide afweersysteem van de puppy in staat doeltreffend te reageren.
  • Een combinatie van essentiële voedingsstoffen die helpt bij de ondersteuning van gezonde gewrichten.
  • Speciale samenstelling voor een goede mondhygiëne.
Categorie: Droge voeding
Dier: Hond
Gewicht (kg): 3
Levensfase: Junior, Puppy
Smaak: Kip
Structuur: Korrel
Type verpakking: Zak
Type voeding: Functionele voeding, Probleemoplossende voeding
Probleemoplossende voeding: 1 eiwitbron
Grootte dier: Kleine rassen (2kg tot 10kg)
Ras: Alle rassen
Andere informatie: Efficiënt immuunsysteem Langdurige gezondheid: Speciaal ingrediënt voor een sterke natuurlijke weerstand en langdurige gezondheid Volledige tandverzorging.
Samenstelling advies: Kip (20%), tarwe, gedehydreerd gevogelte-eiwit, dierlijk vet, rijst (7%), maïsglutenmeel, tarweglutenmeel, digest, maïs, gedroogde bietenpulp, sojameel, mineralen, gedroogd ei, visolie, gedroogde colostrum (0,1%). Eiwit: 32,0% Vetgehalte: 21,0% Ruwe as: 7,5% Ruwe celstof: 2,0%
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Voeden tijdens het spenen en de groei: tijdens de 3 tot 6 weken van het spenen begint u met het geven van bevochtigde PRO PLAN® Puppy, 3 tot 4 keer per dag. Voed na het spenen volgens de voedingstabel. Verminder geleidelijk aan het vochtig maken van de brokken na de leeftijd van 3 maanden. Het behouden van een slanke lichaamsconditie tijdens de groei is belangrijk voor een gezonde ontwikkeling. Naar gelang de mate van activiteit, fysieke conditie en individuele behoeften van uw puppy, kunt u de dagelijkse hoeveelheid aanpassen. Schoon, vers drinkwater dient altijd beschikbaar te zijn. Bezoek regelmatig een dierenarts voor de gezondheid van uw hond.
Leeftijd: 0-1