Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Rodi Bro Pasta 150 g

BSI
HQ000317588

BSI Rodi Bro Pasta 150 g (15x10g)

Rodi Bro Pasta 150 g

BSI
HQ000317588

BSI Rodi Bro Pasta 150 g (15x10g)

€ 8,95

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Gebruiksklaar lokaas voor de bestrijding van muizen en ratten. Dankzij het oliehoudend en deegachtig karakter van de pasta en de krachtige werkzame stof (brodifacoum, anticoagulant) wordt het lokaas makkelijk opgenomendoor de knaagdieren en is tegelijkertijd uiterst efficiënt. Eén enkele opname van lokaas volstaat in de meeste gevallen voor doding, wat resulteert in een snelle en doeltreffende bestrijding van de plaag. Het lokaas bevat een bitterstof en een kleurstof die het risico op accidentele inname verkleinen, zonder evenwel de aantrekkelijkheid voor knaagdieren te verminderen.
  • 100% effectief, zelfs bij lage dosis
  • Vochtbestendig, vettig lokaas
  • Krachtige actieve stof
Categorie: Ratten- en muizenbestrijding
Fyto Code: 90
Gewicht (kg): 0.15
Inhoud (l): 0.15
Omgeving: Binnen, Buiten
Toepassingsperiode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
Vorm: Rechthoek
Werking tegen: Muizen, Ratten
Type: Rodenticiden
Toepassing: Buiten;Binnen
Hoe te gebruiken?: Plaats lokaasdozen buiten het bereik van kinderen, vogels, huisdieren, boerderijdieren en andere niet-doeldiersoorten. Verwijderd houden van eten, drinken en diervoeders, alsmede van gebruiksvoorwerpen of oppervlakken die in contact staan hiermee. Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. Handen en direct blootgestelde huid wassen na gebruik van het product. Plaats lokaasdozen niet in de buurt van afwateringsystemen waar ze met water in contact kunnen komen. Bij gebruik buiten rondom gebouwen: plaats de lokaasdozen in gebieden waar geen overstromingen kunnen optreden. Controleer regelmatig de lokaasdozen gedurende de eerste 10-14 dagen, en vervang het lokaas wanneer het (deels) is opgegeten, door water beschadigd of door vuil verontreinigd is. MUIZEN: lokaasdozen moeten aan het begin van de behandeling ten minste om de 2-3 dagen, en daarna ten minste wekelijks, bezocht worden om te controleren of het lokaas geaccepteerd wordt, of de lokaasdozen intact zijn en om lijken van knaagdieren te verwijderen.Muizen zijn zeer nieuwsgierig: het is daarom aangewezen om de lokaasdozen om de 2-3 dagen te verplaatsen. Dit kan gebeuren tijdens de inspectie en het aanvullen van de lokaasdozen met vers lokaas. Lokaas indien nodig aanvullen. RATTEN: lokaasdozen moeten aan het begin van de behandeling na 5-7 dagen een eerste keer, en daarna ten minste wekelijks, bezocht worden om te controleren of het lokaas geaccepteerd wordt, of de lokaasdozen intactzijn en om lijken van knaagdieren te verwijderen. Als na 7 tot 10 dagen na het plaatsen van het lokaas geen teken van activiteit van ratten in de buurt van het lokaas wordt waargenomen, verplaats dan de lokaasdozen naar een zone met een hogere activiteit van ratten. Lokaas indien nodig aanvullen. Vanwege de vertraagde werking, eigen aan het werkingsmechanisme van bloedverdunnende rodenticiden, kan het na consumptie van het lokaas 4 tot 10 dagen duren vooraleer het middel uitwerking heeft en dode knaagdieren worden gevonden. Herhaal de behandeling in gevallen waar er aanwijzingen zijn van een nieuwe besmetting (bijvoorbeeld verse sporen of uitwerpselen). Gebruik dit product niet als permanent lokaas om activiteit van knaagdieren te monitoren of om knaagdierplagen te voorkomen.
Samenstelling: Brodifacoum 0,0025%
Bewaaradvies: Buiten bereik van kinderen en in een droge omgeving bewaren
Houdbaarheidsdatum: 2023-12-31T00:00:00.0000000
Dosering (advies): Huismuis (binnen) 1 zakje ( 10 g) Sterk: 2 m minimumafstand tussen 2 lokaasdozen. Normaal: 5 m minimumafstand tussen 2 lokaasdozen. Bruine rat ( binnen en buiten) tot 6 zakjes ( 60 gr) Sterk: 5 mminimumafstand tussen 2 lokaasdozen normaal: 10 m minimumafstand tussen 2 lokaasdozen
Gewasbescherming: Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden steeds veilig. Lees voor gebruik steeds het etiket en de productinformatie, inclusief de passende waarschuwingszinnen en –symbolen.