Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

SHN Medium Ageing 140g

ROYAL CANIN
HQ000361450

ROYAL CANIN® Medium Ageing 10+ natvoer - natvoeding voor middelgrote oudere honden vanaf 10 jaar met een volwassen gewicht van 10 tot 25 kilo

SHN Medium Ageing 140g

ROYAL CANIN
HQ000361450

ROYAL CANIN® Medium Ageing 10+ natvoer - natvoeding voor middelgrote oudere honden vanaf 10 jaar met een volwassen gewicht van 10 tot 25 kilo

€ 2,29

€ 16,36/kg

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Terwijl de eerste tekenen van veroudering zichtbaar worden bij jouw middelgrote hond, is ook in deze fase van zijn leven een uitgebalanceerde voeding belangrijk ter ondersteuning van zijn gezondheid. ROYAL CANIN® Medium Ageing 10+ natvoer is geschikt voor middelgrote honden van 10 jaar en ouder, met een volwassen gewicht van 11 tot 25 kilogram en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van je hond van middelbare leeftijd in het achterhoofd. ROYAL CANIN® Medium Ageing 10+ natvoer is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van het gezond ouder worden van jouw middelgrote hond. ROYAL CANIN® Medium Ageing 10+ natvoer bevat een specifiek antioxidantencomplex. Deze antioxidanten helpen vrije radicalen te neutraliseren en ondersteunen de gezondheid van jouw honden tijdens zijn seniorjaren. ROYAL CANIN® Medium Ageing 10+ natvoer helpt de botten en gewrichten van middelgrote honden gezond te houden tijdens het ouder worden. Dit is met name belangrijk voor honden in hun seniorjaren om een hoge kwaliteit van leven te kunnen behouden. Daarnaast bevat ROYAL CANIN® Medium Ageing 10+ natvoer specifieke voedingsstoffen ter ondersteuning van een gezonde huid en een glanzende vacht. Tijdens het ouder worden is het belangrijk de huid en vacht van jouw hond te ondersteunen zodat deze in de beste mogelijke conditie blijft. Omdat ook bij honden smaken verschillen is ROYAL CANIN® Medium Ageing 10+ ook beschikbaar als een overheerlijke krokante brok. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond ROYAL CANIN® Medium Ageing 10+ natvoer eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Ondersteunt gezond ouder worden
  • Ondersteuning van botten en gewrichten
  • Huid- en vachtconditie
Categorie: Natte voeding
Dier: Hond
Gewicht (kg): 1.4
Levensfase: Senior
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3: 190IE, E1 (IJzer): 6mg, E2 (Jodium): 0,2mg, E4 (Koper): 1,9mg, E5 (Mangaan): 1,9mg, E6 (Zink): 19mg - Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 2g.
Probleemoplossende voeding: Vacht & huid
Grootte dier: Middelgrote rassen (11kg - 25kg)
Samenstelling advies: Ruw eiwit: 8,0% - Ruw vet: 5,5% - Ruwe as: 1,5% - Ruwe celstof: 0,9% - Vochtgehalte: 80,5% - EPA en DHA: 0,12%.
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten, granen, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, mineralen, gist, groenten, suikers, schaal- en weekdieren.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.