Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

SHN Puppy X-Small 500g

ROYAL CANIN
HQ000015927

ROYAL CANIN® X-Small Puppy - hondenvoer voor pups van zeer kleine honden van 8 weken tot 10 maanden met een volwassen gewicht tot 4 kilo

SHN Puppy X-Small 500g

ROYAL CANIN
HQ000015927

ROYAL CANIN® X-Small Puppy - hondenvoer voor pups van zeer kleine honden van 8 weken tot 10 maanden met een volwassen gewicht tot 4 kilo

Gewicht (kg)

€ 3,97

€ 5,29

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Kleine honden leven over het algemeen langer dan grote honden, maar worden eerder volwassen. Jouw extra kleine puppy heeft voldoende energie nodig ter ondersteuning van zijn natuurlijke weerstand tijdens zijn ontwikkeling. ROYAL CANIN® X-Small Puppy is samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw kleine pup in het achterhoofd. Een uitgebalanceerde hoeveelheid voedingsvezels helpt de darmpassage en kwaliteit van de ontlasting te verbeteren. Het voldoet daarnaast aan de energiebehoefte van de extra kleine puppy's tijdens de groei. Puppy's zijn kwetsbaarder dan volwassen honden. Door je puppy speciaal voor hem samengestelde voeding voor te zetten, geef je hem de beste start en ondersteuning tijdens zijn ontwikkeling. ROYAL CANIN® X-Small Puppy bevat een complex van antioxidanten, waaronder vitamine E, ter ondersteuning van de natuurlijke weerstand van je puppy. De kleine en makkelijk te kauwen brokjes zijn perfect voor je kleine puppy. Zelfs de meest kieskeurige eter kan de smaak en geur ervan niet weerstaan. ROYAL CANIN® X-Small Puppy is geschikt voor puppy's van extra kleine rassen tussen de 2 en 10 maanden leeftijd en een volwassen gewicht van minder dan 4 kilogram. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond ROYAL CANIN® X-Small Puppy eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Ondersteunt de natuurlijke afweer
  • Gezonde spijsvertering en darmpassage
  • Zeer energierijk
Categorie: Droge voeding
Dier: Hond
Gewicht (kg): 0.5
Levensfase: Junior, Puppy
Smaak: Gevogelte
Structuur: Korrel
Type verpakking: Zak
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 21.500IE, Vitamine D3: 1.000IE, Vitamine E: 510mg, E1 (IJzer): 42mg, E2 (Jodium): 4,2mg, E4 (Koper): 13mg, E5 (Mangaan): 55mg, E6 (Zink): 115mg, E8 (Selenium): 0,07mg - Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10g - Sensoriële toevoegingsmiddelen: Yucca-extract: 125mg - Conserveermiddelen - Antioxidanten.
Type voeding: Functionele voeding
Probleemoplossende voeding: Maag & darmflora
Grootte dier: Zeer kleine rassen (tot 2kg)
Ras: Alle rassen
Andere informatie: *L.I.P.: eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.
Samenstelling advies: Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, maïs, dierlijke vetten, isolaat van plantaardige eiwitten*, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, mineralen, sojaolie, visolie, psylliumschil en psylliumzaden (1%), Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), extracten uit gist (bron van bèta-glucanen), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Ruw eiwit: 31% - Ruw vet: 20% - Ruwe as: 7,9% - Ruwe celstof: 1,5%.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.
Leeftijd: 0-1