Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

SHN X-Small Adult 8+ 3kg

ROYAL CANIN
HQ000016098

ROYAL CANIN® X-Small Adult 8+ - hondenvoer voor oudere zeer kleine honden vanaf 8 jaar met een volwassen gewicht tot 4 kilo

SHN X-Small Adult 8+ 3kg

ROYAL CANIN
HQ000016098

ROYAL CANIN® X-Small Adult 8+ - hondenvoer voor oudere zeer kleine honden vanaf 8 jaar met een volwassen gewicht tot 4 kilo

€ 23,75

€ 7,92/kg

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Ook nu hij wat ouder wordt, blijft een uitgebalanceerde voeding voor jouw kleine hond belangrijk ter ondersteuning van zijn gezondheid. ROYAL CANIN® X-Small Adult 8+ is geschikt voor zeer kleine honden met een lichaamsgewicht tot 4 kilogram, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw kleine volwassen hond in het achterhoofd. De specifieke samenstelling van antioxidanten in deze voeding helpt om de vitaliteit van zeer kleine honden te behouden. De voedingsstoffen in ROYAL CANIN® X-Small Adult 8+ ondersteunen je volwassen hond bij de eerste tekenen van veroudering. Een uitgebalanceerde inname van voedingsvezels, waaronder psyllium, in ROYAL CANIN® X-Small Adult 8+ helpt samen met de uitermate goed verteerbare L.I.P. eiwitten bij een goede darmpassage en dragen bij aan een goede kwaliteit van de ontlasting. De voedingsstoffen in ROYAL CANIN® X-Small Adult 8+ zijn zeer geschikt voor honden, zoals de jouwe, die de eerste symptomen van ouder worden vertonen. De kleine en makkelijk te kauwen brokjes zijn perfect voor je kleine hond. Zelfs de meest kieskeurige eter kan de smaak en geur ervan niet weerstaan. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond ROYAL CANIN® X-Small Adult 8+ eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Ondersteunt de vitaliteit
  • Gezonde darmpassage
  • Gezondheid van de urinewegen
Categorie: Droge voeding
Dier: Hond
Gewicht (kg): 3
Levensfase: Adult
Smaak: Gevogelte
Structuur: Korrel
Type verpakking: Zak
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 25.000IE, Vitamine D3: 1.200IE, E1 (IJzer): 33mg, E2 (Jodium): 3,3mg, E4 (Koper): 10mg, E5 (Mangaan): 43mg, E6 (Zink): 143mg, E8 (Selenium): 0,04mg - Sensoriële toevoegingsmiddelen: Thee extract (bron van polyfenolen): 150mg - Conserveermiddelen - Antioxidanten.
Type voeding: Functionele voeding
Probleemoplossende voeding: Maag & darmflora
Grootte dier: Zeer kleine rassen (tot 2kg)
Ras: Alle rassen
Andere informatie: *L.I.P.: eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.
Samenstelling advies: Rijst, maïsmeel, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, dierlijke vetten, maïs, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, isolaat van plantaardige eiwitten*, cichoreipulp, mineralen, sojaolie, visolie, gist en delen daarvan, psylliumschil en psylliumzaden (1%), Fructo-Oligo-Sacchariden, bernagieolie, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Ruw eiwit: 24,0% - Ruw vet: 18,0% - Ruwe as: 5,4% - Ruwe celstof: 1,7%.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.
Leeftijd: 1-7