Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

SP Feline Mature Adult 7+ Light Chicken Dry 1,5kg

HILL'S
HQ000004239

HILL'S SCIENCE PLAN Mature Adult Light kattenvoer kip 1,5kg

SP Feline Mature Adult 7+ Light Chicken Dry 1,5kg

HILL'S
HQ000004239

HILL'S SCIENCE PLAN Mature Adult Light kattenvoer kip 1,5kg

€ 26,95

€ 17,97/kg

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Droogvoer met kip voor oudere katten met L-carnitine en minder calorieën voor een ideale gewichtscontrole. Vol met eiwitten van hoge kwaliteit, omega 6-vetzuren en vitamine E voor een glanzende vacht en gezonde huid.
  • Droogvoer voor oudere katten met 18% minder calorieën in vergelijking met HILL'S SCIENCE PLAN Mature Adult kattenvoer
  • Met L-carnitine om een ideaal lichaamsgewicht van je volwassen kat te helpen bevorderen
  • Met eiwitten van hoge kwaliteit en natuurlijke vezels om het hongergevoel van je volwassen kat tussen de maaltijden te beperken
  • Uitstekende bron met weinig calorieën met vitamine E en omega 6-vetzuren voor een gezonde huid en vacht van je oudere kat
Categorie: Droge voeding
Dier: Kat
Gewicht (kg): 1.5
Levensfase: Senior
Smaak: Kip
Type verpakking: Zak
Type voeding: Functionele voeding
Probleemoplossende voeding: 1 eiwitbron, Blaas & urinewegen, Gesteriliseerd, Glutenvrij, Hypoallergeen, Overgewicht - light - dieet
Ras: Alle rassen
Andere informatie: Op de verpakking vind je de volledige voedingsinstructies. Pas de voedingshoeveelheden waar nodig aan om het optimale gewicht van je kat te behouden. Als je twijfelt, neem dan contact op met je dierenarts. Gebruik je dit kattenvoer voor het eerst? Meng dan verspreid over een periode van 7 dagen een steeds grotere hoeveelheid van de nieuwe voeding door de huidige voeding. Zorg dat er altijd vers water beschikbaar is! De voedingsbehoeften van huisdieren kunnen veranderen naarmate ze ouder worden. Vraag je dierenarts ernaar bij ieder bezoek.
Samenstelling advies: Met kip: kip-(14%) en kalkoenmeel, maïs, brouwersrijst, maïsglutenmeel, cellulose, dierlijk vet, mineralen, tonijnmeel, soja-olie, eiwithydrolysaat, L-carnitine, taurine, vitaminen, sporenelementen en bèta-caroteen. Met een natuurlijk antioxidant (gemengde tocoferolen).
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Eiwit 31,0%, Vetgehalte 8,6%, Ruwe celstof 7,5%, Ruwe as 5,4%, Calcium 0,85%, Fosfor 0,62%, Natrium 0,31%, Kalium 0,73%, Magnesium 0,07%; per kg: Vitamine A 5.978IE, Vitamine D3 595IE, Vitamine E 525mg, Vitamine C 90mg, Bèta-caroteen 1,5mg, L-carnitine 523mg, Taurine 1.879mg.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Kijk op de verpakking voor meer informatie over de voedingswijzer en dagrantsoenen. Pas de hoeveelheden naar behoefte aan om het ideale gewicht van uw kat te behouden. Raadpleeg bij twijfel uw dierenarts. Wanneer u dit voer voor het eerst gebruikt, zorg er dan voor dat u een voedselovergang maakt door gedurende een periode van 7 dagen toenemende hoeveelheden van het nieuwe voer te mengen met afnemende hoeveelheden van het oude voer. Zorg dat er altijd een bakje vers water klaarstaat. De voedingsbehoeften van uw huisdier kunnen met de leeftijd veranderen. Vraag bij elke consultatie uw dierenarts om advies.