Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

SP Kitten with Tuna Dry 1,5kg

HILL'S
HQ000314637

HILL'S SCIENCE PLAN Kitten kattenvoer tonijn 1,5kg

SP Kitten with Tuna Dry 1,5kg

HILL'S
HQ000314637

HILL'S SCIENCE PLAN Kitten kattenvoer tonijn 1,5kg

€ 23,95

€ 15,97/kg

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Droogvoer met tonijn voor kittens, met DHA uit visolie voor een gezonde ontwikkeling van ogen en hersenen en eiwitten van hoge kwaliteit om de groei van spieren te ondersteunen. Met gebalanceerde mineralen voor sterke botten & tanden.
  • Een droogvoer met DHA uit visolie om een gezonde ontwikkeling van hersenen en ogen bij kittens te ondersteunen
  • Een bron van eiwitten van hoge kwaliteit om jonge katten te helpen sterke spieren op te bouwen
  • Met gebalanceerde mineralen voor sterke botten en gezonde tanden van je kitten
  • Varieer de maaltijd van je kat met onze maaltijdzakjes voor kittens verkrijgbaar in verschillende smaken
Categorie: Droge voeding
Dier: Kat
Gewicht (kg): 1.5
Levensfase: Junior, Kitten
Smaak: Vis
Type verpakking: Zak
Type voeding: Functionele voeding
Probleemoplossende voeding: Actief, sport & lactatie, Blaas & urinewegen, Glutenvrij
Ras: Alle rassen
Andere informatie: Op de verpakking vind je de volledige voedingsinstructies. Pas de voedingshoeveelheden waar nodig aan om het optimale gewicht van je kat te behouden. Als je twijfelt, neem dan contact op met je dierenarts. Gebruik je dit kattenvoer voor het eerst? Meng dan verspreid over een periode van 7 dagen een steeds grotere hoeveelheid van de nieuwe voeding door de huidige voeding. Zorg dat er altijd vers water beschikbaar is! De voedingsbehoeften van huisdieren kunnen veranderen naarmate ze ouder worden. Vraag je dierenarts ernaar bij ieder bezoek.
Samenstelling advies: Met tonijn: kip- en kalkoenmeel, maïs, dierlijk vet, tonijn (5%) meel, maïsglutenmeel, eiwithydrolysaat, lijnzaad, mineralen, gedroogde bietenpulp, visolie, soja-olie, vitaminen, taurine, sporenelementen en bèta-caroteen. Met een natuurlijk antioxidant (gemengde tocoferolen).
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Eiwit 37,3%, Vetgehalte 24,1%, DHA 0,15%, Ruwe celstof 1,2%, Ruwe as 7,3%, Calcium 1,4%, Fosfor 1,1%, Natrium 0,48%, Kalium 0,82%, Magnesium 0,10%; per kg: Vitamine A 8.556IE, Vitamine D3 878IE, Vitamine E 600mg, Vitamine C 90mg, Bèta-caroteen 1,5mg.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Controleer de voedselgids op de verpakking. Pas de hoeveelheid voer aan de behoefte van uw kat aan om hem te helpen een optimaal gewicht te behouden. Vraag bij twijfel uw dierenarts om advies. Geef je dit voer voor het eerst? Meng toenemende hoeveelheden van het nieuwe voer met afnemende hoeveelheden van het oude gedurende een periode van 7 dagen. Geef hem te allen tijde toegang tot vers water! De voedingsbehoeften van uw huisdier kunnen veranderen naarmate ze ouder worden. Vraag uw dierenarts om advies tijdens controles.