Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

SP Sterilised Cat Young Adult with Duck dry

HILL'S
HQ000369039

Perfect gebalanceerde voeding, afgestemd op de behoeften van gecastreerde/gesteriliseerde katten

SP Sterilised Cat Young Adult with Duck dry

HILL'S
HQ000369039

Perfect gebalanceerde voeding, afgestemd op de behoeften van gecastreerde/gesteriliseerde katten

€ 47,95

€ 15,98/kg

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Droogvoer met eend voor jong volwassen katten voor gewichtscontrole en gezonde urinewegen na castratie/sterilisatie. Met licht verteerbare ingrediënten, eiwitten van hoge kwaliteit en omega 3- en 6-vetzuren voor een gezonde weerstand.
  • Deze unieke samenstelling bevat toegevoegde L-carnitine waarvan is bewezen dat het katten helpt slank en actief te blijven
  • Gecontroleerde mineralengehalten voor gezonde urinewegen
  • Een voeding met weinig vet voor je gecastreerde/gesteriliseerde kat en met hoge gehalten aan L-lysine om de vitaliteit te helpen behouden
Categorie: Droge voeding
Dier: Kat
Gewicht (kg): 3
Levensfase: Adult
Type verpakking: Zak
Type voeding: Functionele voeding
Probleemoplossende voeding: Gesteriliseerd
Smaak: Eend
Samenstelling advies: Met eend: Maïs, maïsglutenmeel, kip- en kalkoenmeel (totaal gevogelte 16%), eendenmeel (4%), dierlijk vet, mineralen, visolie, L-lysine, eiwithydrolysaat, L-carnitine, taurine, vitaminen, sporenekementen en bèta-caroteen. Met een natuurlijk antioxidant (gemengde tocoferolen).
Etiketinformatie of extra richtlijnen: ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 32,0%, Vetgehalte 10,4%, Ruwe celstof 1,2%, Ruwe as 5,4%, Calcium 0,85%, Fosfor 0,73%, Natrium 0,35%, Kalium 0,67%, Magnesium 0,09%, L-lysine 2,1%; per kg: Vitamine A 7.945IE, Vitamine D3 685IE, Vitamine E 550mg, Vitamine C 90mg, Bèta-caroteen 1,5mg, L-carnitine 519mg.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie de verpakking voor meer informatie over de voedingsgids en dagelijkse porties. Pas de hoeveelheden indien nodig aan om het ideale gewicht van uw kat te behouden. Raadpleeg bij twijfel uw dierenarts. Wanneer u dit voer voor de eerste keer gebruikt, zorg er dan voor dat u een voedingsovergang maakt door gedurende een periode van 7 dagen steeds grotere hoeveelheden van het nieuwe voer te mengen met afnemende hoeveelheden van het oude voer. Zorg ervoor dat er altijd een kom met vers water beschikbaar is. De voedingsbehoeften van uw huisdier kunnen met de leeftijd veranderen. Vraag bij elk consult uw dierenarts om advies.