Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Tandpasta & Tandenborstel voor puppy's

BEAPHAR
HQ000466394

De Beaphar Combi-Pack voor puppy’s is een complete set met alle benodigdheden om het gebit van puppy’s schoon en gezond te houden.

Tandpasta & Tandenborstel voor puppy's

BEAPHAR
HQ000466394

De Beaphar Combi-Pack voor puppy’s is een complete set met alle benodigdheden om het gebit van puppy’s schoon en gezond te houden.

€ 8,15

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

De Beaphar Combi-Pack voor puppy’s is een complete set met alle benodigdheden om het gebit van puppy’s schoon en gezond te houden. Door regelmatig te oefenen en reinigen wennen pups eenvoudig aan de routine om het gebit schoon te houden. Het is essentieel om je huisdier van jongs af aan te laten wennen aan tandverzorging. Het is voor puppy’s net zo belangrijk als voor mensen. Tandplak, tandsteen, slechte adem en tandvleesontstekingen kan men helpen voorkomen door regelmatig het gebit te reinigen. De tandpasta bevat enzymen die schadelijke bacteriën aanpakken, tandplak afbreken en tandsteenvorming voorkomen. Het rubberen handvat zorgt voor extra grip. De borstelharen zijn zacht en flexibel om het tandvlees te beschermen. Ze zijn verschillend van lengte om alle plaatsen in de bek goed te bereiken.
  • Voor een frisse adem
  • Een grondige reiniging
  • Tandpasta met leversmaak voor een goede acceptatie
Breedte (cm): 10.1
Categorie: Mond & tanden
Dier: Hond
Gewicht (kg): 0.05
Hoogte (cm): 25.2
Lengte (cm): 3.8
Vorm: Pasta
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Maak voor gebruik de tandenborstel nat en poets voorzichtig het gebit van uw huisdier met Beaphar Tandpasta. De Beaphar Tandpasta hoeft niet gespoeld te worden. Poets het gebit iedere dag en vervang de tandenborstel uiterlijk na 3 maanden. Zorg altijd voor vers drinkwater. Bij het eerste gebruik : Ondanks de lekkere pasta moeten honden en katten wel wennen aan de dagelijkse gebitsverzorging. Smeer daarom eerst wat tandpasta op uw vinger en laat dit proeven. Vervolgens kunt u de pasta op de borstel doen en zo laten proeven. Zodra dit geaccepteerd wordt kunt u voorzichtig de hoektanden en kiezen poetsen. Begin daarna pas aan de voortanden, want het tandvlees bij de voortanden is het gevoeligst. De Beaphar tandpasta hoeft niet gespoeld te worden. Het is normaal dat uw dier moet wennen, dit vergt enig geduld.