Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Wondzalf

BEAPHAR
HQ000015650

Wondzalf ondersteunt het herstel van kleine wondjes of beschadigde huid bij uw huisdier.

Wondzalf

BEAPHAR
HQ000015650

Wondzalf ondersteunt het herstel van kleine wondjes of beschadigde huid bij uw huisdier.

€ 13,15

€ 438,33/l

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Ondersteunt het herstel van kleine wondjes of beschadigde huid bij uw huisdier. Beaphar Wondzalf combineert de eigenschappen van honing met kurkuma, aloë vera en etherische oliën om oppervlakkige wonden en een droge en beschadigde huid te herstellen en beschermen. De zalf helpt schaafwonden te reinigen en ondersteunt het herstellende proces van de huid. Beaphar Wondzalf kan gebruikt worden als onderdeel van de behandeling tegen scaly face (parkietenschurft). Smeer de zalf dagelijks gedurende 6 dagen op de aangetaste delen (houd neusgaten vrij).

  • Met Honing
  • Ondersteunt het herstel van de huid
  • Verzorgt de beschadigde huid
Categorie: Huid & vacht
Dier: Kat, Hond, Vogel, Knaagdier
Volume (l): 0.03
Samenstelling advies: Aqua, Cetearyl alcohol, Sunflower oil, Glycerin, Zinc oxide, Mel/Honey, Propolis, Sorbitol, Benzyl alcohol, Xanthan gum, Sodium benzoate, Aloe Vera, Lavendula oil, Curcuma, Sodium hydroxide
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Smeer de zalf dagelijks gedurende 6 dagen op de aangetaste delen (houd neusgaten vrij). Was handen voor gebruik, maak de te behandelen plek schoon met een vochtig doekje. Smeer daarna de beschadigde plek in met de zalf.