Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten
Tuinset kopen

Een tuinset kopen: waarop moet je letten?

Een tuinset is een investering. Niet alleen qua budget, maar als je de juiste keuze maakt, kan je er járenlang van genieten. Beantwoord daarom eerst deze vragen om alvast een idee te krijgen van wat je zoekt. 

Hoeveel PLAATS heb je?

Een grote tuinset op een kleine oppervlakte is niet handig en doet de beschikbare ruimte net kleiner lijken. Omgekeerd is een kleine tafel met stoelen op een verder kaal, groot terras natuurlijk ook geen gezicht. Pas dus je tuinmeubelen aan aan de ruimte die je hebt.

Hoeveel PERSONEN wil je plaats kunnen bieden?

Zoek je een gezellige tuinset om met je partner in uit te rusten? Wil je gezellig kunnen tafelen met het gezin? Of organiseer je geregeld etentjes met vrienden en familie?

Welke STIJL bevalt je?

Klassiek of modern? Wil je mee zijn met de laatste trends of zoek je een tijdloos design?

Bekijk onze verschillende tuinmeubelen

Welk MATERIAAL zie je graag?

Hou je van comfort of moet het vooral mooi zijn? En waarom niet lekker zacht én knap! Tuinmeubelen vind je in verschillende materialen, van teak over hout tot kunststof. De keuze is volledig aan jou.


Hoe ga je het ONDERHOUDEN?

Zit je er niet mee in om je tuinset geregeld te onderhouden? Misschien is het niet nodig, omdat je de meubelen in de winter kan binnen zetten. Of ben je op zoek naar een zo onderhoudsvriendelijk mogelijke set? Alles hangt af van de materialen die je kiest.

Winkelmedewerker

Een antwoord op al deze vragen brengt je al een flinke stap dichter bij de tuinset op jouw maat. Kom gerust een langs in je Horta winkel voor advies op maat. En om de stuks in het echt te bekijken natuurlijk!