Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten
Voeding voor katten Greenheart

Greenheart-Premiums - welk voer heeft je kat nodig?

Katten zijn, in tegenstelling tot honden, échte carnivoren. Ze kunnen niet zonder vlees. Greenheart- Premiums kattenvoer is afgestemd op deze specifieke voedingsbehoefte en bevat dan ook ruim voldoende dierlijke eiwitten. Welk voer is ideaal voor jouw kat? Hier vind je een handig overzicht.

Voor kittens en drachtige katten

  • Greenheart Catfood Kitten: ideaal voor kittens vanaf +/- 4 weken of voor drachtige en zogende katten. Op basis van gevogelte (64%). Bevat lijnzaadolie en zalmolie voor een mooie, glanzende vacht.

Voer voor katten Greenheart

Voor volwassen katten

  • Greenheart Catfood 3 Mix: complete glutenvrije voeding voor volwassen katten met een mix van kip, vis en lam.
  • Greenheart Catfood With Chicken & Rice: complete voeding voor volwassen katten met 54% kip.
  • Greenheart Catfood With Fish & Rice: complete voeding voor volwassen katten die veel vis bevat.
  • Greenheart Catfood With Lamb & Rice: complete glutenvrije voeding voor volwassen en gesteriliseerde katten met 43% kip. Ideaal voor gesteriliseerde katten om blaasgruis te voorkomen.

Kattenvoer Greenheart

Voor specifieke behoeften

  • Greenheart Catfood 3D-Diet: speciaal voor katten die gevoelig zijn aan blaasgruis, voor katten met (of aanleiding tot) overgewicht en katten met vacht- of huidproblemen. Voorkomt blaasgruis dankzij een laag mineralen en magnesiumgehalte. Geringe voedingswaarde (slechts 15% vet), zodat de kat niet overmatig zal bijkomen.

TIP! Gesteriliseerde katten hebben meer aanleg voor overgewicht. Dat geeft extra risico’s voor de gezondheid, zoals kanker, diabetes en hartproblemen.

Voor oudere katten

  • Greenheart Catfood Senior: voeding met aangepast mineralengehalte voor de oudere kat vanaf 8 jaar. Met extra vitamine C en E & weinig vet. De kleine korrels zijn ideaal voor oudere katten met gevoeligere tanden.

Greenheart-Premiums voor je kat

ACTIE
Catfood 3 Mix 500g
Vanaf € 9,95
Meerdere varianten
ACTIE
Meerdere varianten
ACTIE
Meerdere varianten
ACTIE
Meerdere varianten
ACTIE
Catfood Kitten 4kg
Vanaf € 8,95
Meerdere varianten
ACTIE
Meerdere varianten
ACTIE
Catfood Senior 4kg
Vanaf € 8,50
Meerdere varianten

Nog vragen over Greenheart-Premiums? Stel ze gerust aan je Horta expert in de winkel. We helpen je graag om de geschikte voeding voor jouw kat te vinden!