Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten
Houtskoolbarbecue traditioneel grillen

Houtskoolbarbecue: traditioneel grillen

Een houtskoolbarbecue is de beste keuze voor wie graag de geur en de warme gloed heeft van een open vuur. Dit draagt zeker bij tot de sfeer en de gezelligheid van een lekkere barbecue.

Wie voor houtskool kiest, kiest voor traditioneel barbecueën. Voor sfeer en gezelligheid. Een houtskoolbarbecue is dan ook de beste keuze voor wie graag de geur en de warme gloed heeft van een open vuur. En een extra voordeel: die heerlijke, vintage rokerige smaak.

Dat een houtskoolbarbecue even tijd vraagt om op temperatuur te komen, draagt natuurlijk gewoon bij tot de barbecue-ervaring. Je geduld wordt beloond, zeker als je met kwalitatieve houtskool of (kokos)briketten, aanmaakblokjes en barbecuekruiden werkt.

TIP! Voor de ultieme levensgenieter is The Bastard een prachtige aanwinst. Een houtskoolbarbecue waarmee je kan grillen, bakken of stomen onder één keramisch deksel. Ideaal voor slow cooking, om eten warm óf koud te roken of om dienst te doen als steenoven voor een traditionele pizza.

Rest de vraag: welke houtskoolbarbecue (ver)kies je? Je vindt ze in verschillende soorten en formaten en voor elk budget. Kom gerust langs in de winkel om de modellen te bekijken en voor tips van je Horta expert!

Bekijk ons aanbod houtskoolbarbecues!

Winkelmedewerker

Heb je nog vragen of kom je graag ons assortiment eens bekijken in de winkel? Je bent altijd welkom bij Horta voor inspiratie en professioneel advies op jouw maat.