Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten
Snacks voor je kat

Ook je kat lust een lekkere snack

Wij durven al eens te snoepen. Jij toch ook? Wel, je kat snackt ook graag! Gebruik het in je voordeel om haar iets aan te leren!

Je kat iets aan- of afleren

Wil je kat niet in de kattenbak gaan of slapen in haar mand? Lok ze dan met snoepjes. Beloon je kat na goed gedrag met een snack. Je kat zal ervan smullen en jou nog liever zien. En ... wedden dat je kat volgende keer keurig doet wat je vraagt?

Welke snack?

Kattensnacks vind je in veel vormen en maten. Met vlees en kaas, maar ook om haarballen te voorkomen of mee te zorgen voor een gezond gebit. Het hangt een beetje af van waarom je een snack geeft. Puur voor de smaak, als tussendoortje, om te belonen of als extra aanvulling op de basisvoeding?
Hoe dan ook, je vindt bij Horta een uitgebreide keuze aan kattensnacks. En onthoud: een snack hoeft niet ongezond te zijn!

Kattensnoepjes

Niet te veel

Je kat vindt die snacks dan wel lekker, maar net als onze chips en snoepjes is te veel eten natuurlijk niet altijd gezond. En als je snacks geeft om je kat iets te leren, verliest het snoepje effect als je er té vaak geeft.
Om je kat te verwennen, is een snack een uitstekende manier. Bekijk ons ruime assortiment in je Horta winkel. Smakelijk!