Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Horta Moestuindagen

  27 maart tot en met 30 maart

Er gaat niets boven verse groenten en kruiden uit je eigen tuin. Lekker met je handen in de aarde, op tijd oogsten en hop, recht op je bord. Zalig! Wil je graag met je eigen moestuin starten, maar weet je niet goed waar te beginnen? Of ben je al een ervaren moestuinier en ben je nog op zoek naar de nodige zaden, planten, gereedschappen, potgrond, meststoffen of bodemverbeteraar? Kom dan naar onze Horta Moestuindagen!

Alle Horta Tuin & Dier winkels nemen deel aan de Horta Moestuindagen.

Een goede start, voor plantjes én portemonnee

Alsof er nog geen redenen genoeg waren: tijdens de Horta Moestuindagen geniet je met je AHA!-kaart bovendien van 10% korting* op de volledige tuinafdeling! Zo haal je alles in huis voor een geslaagde moestuin en een succesvolle oogst zonder je broek te scheuren ... tenzij door zo hard in de tuin te werken. Tot snel!

* Korting enkel geldig van woensdag 27 tot en met zaterdag 30 maart en op vertoon van je AHA!-klantenkaart. Niet cumuleerbaar met andere acties. Voorwaarden in de winkel.

Zaden en planten voor iedereen

Bij Horta ken je terecht voor een enorm aanbod zaden. Vanaf de Horta Moestuindagen vind je bovendien een groot assortiment aan groenteplantjes! Tel daarbij de verschillende soorten kruiden, kleinfruit en fruitbomen en je weet: iederéén vindt zijn of haar goesting bij Horta. De keuze is aan jou.

TIP! Plant een 'snoephaag' met kleinfruit zoals de framboos, braambes, aardbeien ... Heerlijk!

Alles voor je moestuin

Plan(t) je moestuin

Wil je graag weten wanneer je bepaalde groenten en fruit kan zaaien? Wanneer mogen die dan in volle grond? En wanneer oogst ik mijn favoriete groentjes?

Met de gratis Horta Moestuinkalender heb je altijd een handig overzicht bij de hand.
Vraag ernaar in je Horta winkel of download hier de digitale versie.

Download hem hier!

Handige producten voor je moestuin

Beste prijs-kwaliteit
Beste prijs-kwaliteit
Beste prijs-kwaliteit