Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Koop een plantje en steun Think Pink

  Zaterdag 4 mei tot en met zondag 12 mei

Laten we de lente sprankelend maken en samen de strijd aangaan voor een geweldig doel! Tussen 4 en 12 mei nodigen we je uit om langs te komen bij Horta, waar elke aankoop van een vrolijk Calibrachoa plantje een krachtige bijdrage van € 1,50 betekent aan Think Pink. Deze fantastische organisatie ondersteunt niet alleen patiënten, maar stimuleert ook innovatief onderzoek. Dus, waar wacht je nog op? Spring binnen bij je lokale Horta-winkel, geef je tuin een boost en laten we samen een vuist maken tegen borstkanker!

Strijd mee tegen borstkanker

Voor elk Calibrachoa plantje ter waarde van slechts € 3,95, schenken wij € 1,50 aan Think Pink. Haal nu jouw plantje(s) in huis en laten we samen een vuist maken tegen deze ziekte. Met elke bloem die bloeit, brengen we hoop en steun aan degenen die het nodig hebben.

Calibrachoa's zijn prachtige éénjarige planten die onafgebroken van het voorjaar tot in de herfst in bloei staan! Ze zijn echte blikvangers én ook vlinders zijn dol op deze planten. 

TIP! Vergeet ze niet geregeld water te geven, zeker op warme dagen. Daarnaast houden ze er ook van om op regelmatige tijdstip wat meststof te krijgen. Ze zullen je belonen met hun mooie bloemen.