Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

4 in 1 voor leer 250 ml

HG
HQ000015162

Reinigt, voedt, beschermt en onderhoudt leer

4 in 1 voor leer 250 ml

HG
HQ000015162

Reinigt, voedt, beschermt en onderhoudt leer

€ 10,95

€ 43,80/l

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

HG 4 in 1 voor leer, helpt het leer in een handomdraai te onderhouden. Het reinigt en voedt het leer, waardoor het soepel blijft en perfect beschermd wordt tegen vuil, vlekken en transpiratievocht. HG 4 in 1 voor leer verdiept ook de kleur en structuur van het leer.

  • Beschermt, voedt, verfraait en reinigt
  • In één behandeling
  • Voor vol-aniline en gedekverfde leersoorten
Gewicht (kg): 0.3068
Inhoud (l): 0.25
Toepassing: Leer behandelen? Leer is een natuurproduct en kan daarom uitdrogen. Goed onderhoud van het leer is dan ook noodzakelijk. HG 4 in 1 voor leer is gemaakt op waterbasis en verzorgt zogenaamde vol-aniline en gedekverfde leersoorten zoals meubelen, koffers en tassen. Bovendien wordt de kleur en structuur van het leer verdiept, waardoor het leer er weer nieuw uit ziet. Na de behandeling hecht het vuil zich niet meer aan het leer en wordt bovendien uitdroging van het kostbare leer voorkomen. Perfect dus voor het onderhoud van leer.
Hoe te gebruiken?: Voor slonzig leer of leer dat behandeld is met andere middelen, adviseren wij om eerst goed te reinigen met HG dieptereiniger voor leer. Laat de schoongemaakte oppervlakken nu eerst 30 minuten drogen. Doe HG 4 in 1 voor leer op een doek of spons en wrijf de ondergrond zachtjes in. Wrijf dit na ongeveer 10 minuten met een zachte doek uit, zonder druk uit te oefenen. Het resultaat is perfect gereinigd en gevoed leer.