Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Alle nare geurtjes weg 500 ml

HG
HQ000016599

Effectieve geurverwijderaar

Alle nare geurtjes weg 500 ml

HG
HQ000016599

Effectieve geurverwijderaar

€ 7,75

€ 15,50/l

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

HG tegen nare geurtjes weg verwijdert kwalijke geurtjes op een effectieve en biologische manier. Deze geuren kunnen veroorzaakt worden door urine, uitwerpselen, braaksel, huisdieren, nicotine, fruit, groente en vele andere stankbronnen. De geurverwijderaar van HG rekent snel en doelgericht af met alle kwalijke geurtjes.
  • Maskeert niet, maar neemt de stankbron definitief weg
  • Werkt binnen 30 minuten
Gewicht (kg): 0.6034
Inhoud (l): 0.5
Toepassing: Onze geurverwijderaar maskeert de geur niet, maar verwijdert de stankbron door middel van natuurlijke enzymen en microben. Uniek hieraan is dat de geur niet gemaskeerd wordt, maar dat de stankbron echt verwijderd wordt. Dit maakt HG alle nare geurtjes weg dé luchtverfrisser tegen hondengeur. Het product kan gebruikt worden op vrijwel alle absorberende ondergronden. Met HG alle nare geurtjes weg is stank in en ron het huis voorgoed verleden tijd! Maak korte metten met kwalijke geurtjes met behulp van deze doeltreffende geurverfrisser.
Hoe te gebruiken?: Spuit het te reinigen oppervlak royaal in met HG alle nare geurtjes weg. Het is belangrijk dat de geurverfrisser op de stankbron aangebracht wordt om de stank volledig te verwijderen. De kwalijke geur verdwijnt, afhankelijk van het oppervlak waar de geur zich bevindt, tussen de 20 minuten en enkele uren. Wanneer het behandelde oppervlak droog is, is de kwalijke geur verdwenen!