Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Autoreiniger en beschermer 1 l

HG
HQ000015151

Dé autoshampoo voor glans en bescherming

Autoreiniger en beschermer 1 l

HG
HQ000015151

Dé autoshampoo voor glans en bescherming

€ 8,99

€ 8,99/l

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

HG autoreiniger en beschermer is een ultramoderne autoreiniger. Dankzij de hoge concentratie is 1 fles goed voor wel 50 tot 60 wasbeurten. De waxcomponenten in onze autoshampoo zorgen bij iedere auto voor een mooi resultaat. Hierdoor is 1 fles goed voor wel 50 tot 60 wasbeurten. Onze effectieve autoshampoo met wax staat bekend om de prachtige glans en goede bescherming. HG autoreiniger en beschermer rekent snel en doelgericht af met een vuile auto.
  • Geeft meer glans en bescherming
  • Zeemt makkelijker af
  • Houdt langer schoon
  • Goed voor ca. 55 wasbeurten
Gewicht (kg): 1.15
Inhoud (l): 1
Toepassing: Ons autowasmiddel voegt tijdens het wassen van de auto waxcomponenten toe. De lak wordt dus niet alleen gereinigd, maar de wax brengt tegelijkertijd een beschermlaag aan. Hierdoor is het nazemen van de auto gemakkelijker en blijft die langer schoon. De HG autoreiniger en beschermer is zuinig en eenvoudig in gebruik en wordt geleverd in een handige flacon van 1 liter. De auto shampoo is gemakkelijk in gebruik, zodat uw auto snel weer glanzend schoon is.
Hoe te gebruiken?: Spoel de auto vóór het reinigen af met schoon water. Voeg 2 à 3 dopjes autoshampoo met wax van HG toe aan een emmer water. Was de auto, spoel af met schoon water. Zeem bij voorkeur af met een natuurzeem. Vergeet daarbij vooral de autoruiten niet. De auto is weer glanzend schoon! Door de hoge concentratie van de autoshampoo met wax kunt u met 1 liter HG autoreiniger en beschermer 50 tot 60 wasbeurten uitvoeren. Laat de auto stralen dankzij de HG autoreiniger en beschermer!