Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

BHN Boxer puppy 12kg

ROYAL CANIN
HQ000016003

Het energiegehalte van Boxer Junior van ROYAL CANIN® is speciaal afgestemd op de behoeften van deze beweeglijke hond.

BHN Boxer puppy 12kg

ROYAL CANIN
HQ000016003

Het energiegehalte van Boxer Junior van ROYAL CANIN® is speciaal afgestemd op de behoeften van deze beweeglijke hond.

€ 86,95

€ 7,25/kg

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

De groei is een essentiële fase in het leven van jouw Boxer puppy. Daarom is het belangrijk dat de voeding die jij je Boxer puppy voorzet, zijn gezondheid in deze belangrijke levensfase ondersteunt. ROYAL CANIN® Boxer Puppy is geschikt voor Boxers tot een leeftijd van 15 maanden, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw jonge Boxer in het achterhoofd. De belangrijke groeifase is voor jouw Boxer puppy een tijd van nieuwe ontmoetingen en lichamelijke veranderingen. Zijn immuunsysteem ontwikkelt zich geleidelijk. Daarom bevat ROYAL CANIN® Boxer Puppy een complex van antioxidanten ? waaronder vitamine E- dat de natuurlijke afweer van jouw puppy tijdens zijn ontwikkeling helpt te ondersteunen. De typische Boxer heeft sterke spieren en soepele gewrichten. ROYAL CANIN® Boxer Puppy bevat een aangepast eiwitgehalte dat helpt de spiermassa van jouw puppy te ontwikkelen. De formule bevat ook L-carnitine. ROYAL CANIN® Boxer Puppy bevat hoogkwalitatieve voedingsstoffen, waaronder zeer goed verteerbare eiwitten die speciaal geselecteerd zijn vanwege hun hoge verteerbaarheid. Samen met de prebiotica in de voeding helpt dit de optimale spijsvertering en een gunstige darmflora te ondersteunen en draagt bij aan een goede kwaliteit van de ontlasting. Daarnaast zijn de brokken van ROYAL CANIN® Boxer Puppy op maat gemaakt. De typische Boxer heeft bijzonder korte en smalle kaken. Door de speciale plaatsing van zijn tanden kan de Boxer brokjes zonder deze aangepaste vorm moeilijker oppakken en voldoende kauwen. De brokken van ROYAL CANIN® Boxer Puppy zijn daarom speciaal ontworpen, zodat het voor jouw Boxer puppy makkelijker wordt deze op te pakken én het stimuleert hem de brokken beter te kauwen voor het doorslikken. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond ROYAL CANIN® Boxer Puppy eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • De combinatie van zeer goed verteerbare eiwitten (L.I.P.*) en prebiotica (FOS) ondersteunt een optimale spijsvertering en een evenwichtige darmflora. Dit draagt bij aan het behoud van een goede kwaliteit van de ontlasting.*Eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.
  • Dit brokje is speciaal voor de Boxer ontwikkeld. Je pup kan het brokje makkelijk oppakken en het stimuleert hem te kauwen.
  • De groei is een essentiële fase in het leven van je hond. Het is een tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Tijdens deze belangrijke periode ontwikkelt het immuunsysteem van je pup zich geleidelijk. Dankzij een complex van antioxidanten (waaronder vitamine E) helpt BOXER PUPPY de natuurlijke afweer van je pup te ondersteunen.
  • Helpt de spiermassa te ontwikkelen dankzij een aangepast eiwitgehalte. Bevat L-carnitine.
Categorie: Droge voeding
Dier: Hond
Gewicht (kg): 12
Levensfase: Puppy
Type verpakking: Zak
Type voeding: Functionele voeding
Probleemoplossende voeding: 1 eiwitbron, Maag & darmflora, Spieren, gewrichten & kraakbeen
Ras: Boxer
Andere informatie: Toevoegingsmiddelen (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 29.500IE, Vitamine D3: 800IE, Vitamine E: 590mg-E1 (IJzer): 40mg, E2 (Jodium): 4mg, E4 (Koper): 12mg, E5 (Mangaan): 52mg, E6 (Zink): 133mg, E8 (Selenium): 0,09mg-L-carnitine: 400mg-Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10g-Sensoriële toevoegingsmiddelen: Yucca-extract: 125mg-Conserveermiddelen-Antioxidanten.
Samenstelling advies: Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, rijst, dierlijke vetten, isolaat van plantaardige eiwitten*, maïsmeel, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, tarwemeel, gedehydreerd varkenseiwit*, bietenpulp, mineralen, visolie, kopraolie, plantaardige vezels, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden (0,34%), psylliumschil en psylliumzaden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), extracten uit gist (bron van bèta-glucanen), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Ruw eiwit: 30,0% - Ruw vet: 18,0% - Ruwe as: 7,5% - Ruwe celstof: 1,8%.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Gebruiksaanwijzing: Zie voedingstabel. Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: Zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.