Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

BHN Bulldog Puppy 3kg

ROYAL CANIN
HQ000016007

ROYAL CANIN® Bulldog Puppy - Rasspecifiek hondenvoer voor Engelse Bulldog pups tot 12 maanden

BHN Bulldog Puppy 3kg

ROYAL CANIN
HQ000016007

ROYAL CANIN® Bulldog Puppy - Rasspecifiek hondenvoer voor Engelse Bulldog pups tot 12 maanden

Gewicht (kg)

€ 27,55

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

De groei is een essentiële fase in het leven van jouw Bulldog puppy. Het is een tijd van nieuwe ontmoetingen, ontdekkingen en lichamelijke veranderingen. Daarom is het belangrijk dat de voeding die jij je Bulldog puppy voorzet, deze belangrijke levensfase ondersteunt. ROYAL CANIN® Bulldog Puppy is geschikt voor Bulldog puppy's tot een leeftijd van 12 maanden, en is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw Bulldog puppy in het achterhoofd. Dankzij een complex van antioxidanten ? waaronder vitamine E- helpt ROYAL CANIN® Bulldog Puppy de natuurlijke afweer van jouw puppy tijdens zijn geleidelijke ontwikkeling te ondersteunen. Ter ondersteuning van de optimale spijsvertering van jouw puppy bevat ROYAL CANIN® Bulldog Puppy een combinatie van voedingsstoffen waaronder de zeer goed verteerbare eiwitten (L.I.P) die speciaal geselecteerd zijn vanwege hun hoge verteerbaarheid. De voedingsstoffen in deze formule dragen bij aan een gunstige darmflora, en daarmee aan een goede kwaliteit van de ontlasting. Dankzij een aangepast calcium- en fosforgehalte draagt ROYAL CANIN® Bulldog Puppy bij aan de ondersteuning van de gezonde botten en gewrichten van jouw Bulldog puppy. Daarnaast helpen de zorgvuldig uitgebalanceerde voedingsstoffen jouw puppy zijn ideale lichaamsgewicht te behouden. De brokjes in ROYAL CANIN® Bulldog Puppy zijn speciaal aangepast aan de kaken van jouw puppy zodat hij deze beter kan oppakken en kan kauwen. Bulldoggen hebben een plat hoofd, bijna zo breed als lang, met een bovenkaak die korter is dan de onderkaak en een omhoog gerichte neus. De grootte en vorm van de brokjes zorgen ervoor dat je Bulldog puppy deze makkelijker kan oppakken en zetten hem aan tot kauwen. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond ROYAL CANIN® Bulldog Puppy eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Ondersteunt de natuurlijke afweer
  • Gezonde spijsvertering
  • Ondersteuning van botten en gewrichten
Categorie: Droge voeding
Dier: Hond
Gewicht (kg): 3
Levensfase: Junior, Puppy
Smaak: Gevogelte
Structuur: Korrel
Type verpakking: Zak
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 29.500IE, Vitamine D3: 800IE, Vitamine E: 600mg-E1 (IJzer): 41mg, E2 (Jodium): 4,1mg, E4 (Koper): 13mg, E5 (Mangaan): 54mg, E6 (Zink): 135mg, E8 (Selenium): 0,09mg-Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10g-Sensoriële toevoegingsmiddelen: Yucca-extract: 125mg-Conserveermiddelen-Antioxidanten.
Type voeding: Functionele voeding
Ras: Bulldog
Andere informatie: *L.I.P.: eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.
Samenstelling advies: Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, maïsmeel, isolaat van plantaardige eiwitten*, dierlijke vetten, gedehydreerd varkenseiwit*, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, tarwemeel, bietenpulp, plantaardige vezels, mineralen, visolie, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden (0,34%), hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), extracten uit gist (bron van bèta-glucanen), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Ruw eiwit: 30,0%-Ruw vet: 17,0%-Ruwe as: 7,8%-Ruwe celstof: 2,4%-Calcium: 1,26%-Fosfor: 1%.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.
Leeftijd: 0-1