Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

BHN Bulldog 3kg

ROYAL CANIN
HQ000015984

ROYAL CANIN® Bulldog Adult - Rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Engelse Bulldog vanaf 12 maanden

BHN Bulldog 3kg

ROYAL CANIN
HQ000015984

ROYAL CANIN® Bulldog Adult - Rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Engelse Bulldog vanaf 12 maanden

Gewicht (kg)

€ 24,95

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Omdat elk hondenras zijn eigen unieke behoeften heeft, heeft je volwassen Bulldog een complete en uitgebalanceerde voeding nodig met voedingsstoffen die specifiek zijn gezondheid helpen te ondersteunen. ROYAL CANIN® Bulldog Adult is geschikt voor Bulldoggen vanaf een leeftijd van 12 maanden, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw volwassen Bulldog in het achterhoofd. ROYAL CANIN® Bulldog Adult helpt een gezond evenwicht van de darmflora te ondersteunen. Dit draagt niet alleen bij aan de gezondheid van het spijsverteringskanaal, maar helpt ook om de geur van de ontlasting van je Bulldog te verminderen. Deze voeding helpt de barrièrefunctie van de huid te ondersteunen. De specifieke combinatie van voedingsstoffen in ROYAL CANIN® Bulldog Adult die de gezondheid van de huid helpen te behouden, hebben ook een positief effect op de vacht van je Bulldog. Bulldogs zijn over het algemeen niet zo actief als sommige andere hondenrassen, hun energieniveau is niet zo hoog. ROYAL CANIN® Bulldog Adult heeft een gematigde calorie-inhoud zodat je Bulldog niet teveel energie opneemt. ROYAL CANIN® Bulldog Adult is verrijkt met de Omega-3 vetzuren EPA en DHA. Deze specifieke formule helpt bij de ondersteuning van gezonde botten en gewrichten. Daarnaast helpt het je Bulldog zijn ideale gewicht te behouden. Ook zijn de brokken van ROYAL CANIN® Bulldog Adult op maat gemaakt. Omdat de Bulldog een terug liggende neus en een bovenkaak heeft die korter is dan de onderkaak, zijn de brokjes speciaal aangepast zodat het voor hem makkelijker wordt deze op te pakken. De textuur van de brok helpt je Bulldog om beter te kauwen en voorkomt zo dat hij zijn voeding te haastig doorslikt. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond ROYAL CANIN® Bulldog Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.

  • Vermindering van nare geuren
  • Gezonde huid
  • Ondersteuning van botten en gewrichten
Categorie: Droge voeding
Dier: Hond
Gewicht (kg): 3
Levensfase: Adult
Smaak: Gevogelte
Structuur: Korrel
Type verpakking: Zak
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 30.000IE, Vitamine D3: 800IE, E1 (IJzer): 48mg, E2 (Jodium): 4,8mg, E4 (Koper): 15mg, E5 (Mangaan): 62mg, E6 (Zink): 141mg, E8 (Selenium): 0,1mg-Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10g-Sensoriële toevoegingsmiddelen: Thee extract (bron van polyfenolen): 150mg-Conserveermiddelen-Antioxidanten.
Type voeding: Functionele voeding
Probleemoplossende voeding: Vacht & huid
Ras: Bulldog
Andere informatie: *L.I.P.: eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.
Samenstelling advies: Rijst, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, dierlijke vetten, isolaat van plantaardige eiwitten*, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, gedehydreerd varkenseiwit*, bietenpulp, plantaardige vezels, mineralen, visolie, sojaolie, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Ruw eiwit: 24,0%-Ruw vet: 14,0%-Ruwe as: 6,4%-Ruwe celstof: 2,8%-EPA/DHA: 4g/kg
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren ineen droge en koele omgeving.
Leeftijd: 1-7