Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

BHN Cavalier King Charles Puppy 1,5kg

ROYAL CANIN
HQ000016065

ROYAL CANIN® Cavalier King Charles Puppy - Rasspecifiek hondenvoer voor volwassen Cavalier King Charles Spaniel pups tot 10 maanden

BHN Cavalier King Charles Puppy 1,5kg

ROYAL CANIN
HQ000016065

ROYAL CANIN® Cavalier King Charles Puppy - Rasspecifiek hondenvoer voor volwassen Cavalier King Charles Spaniel pups tot 10 maanden

€ 20,09

€ 13,39/kg

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

De groei is een essentiële fase in het leven van je Cavalier King Charles Spaniël puppy. Het is een tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Zijn immuunsysteem ontwikkelt zich geleidelijk tijdens deze fase. Het is belangrijk dat hij de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt ter ondersteuning van zijn gezondheid. ROYAL CANIN® Cavalier King Charles Puppy is geschikt voor Cavalier King Charles Spaniël puppy's tot een leeftijd van 10 maanden, en is samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw jonge Cavalier King Charles Spaniël puppy in het achterhoofd. ROYAL CANIN® Cavalier King Charles Puppy bevat een complex van antioxidanten, waaronder vitamine E, dat helpt de natuurlijke afweer van jouw Cavalier King Charles Spaniël puppy tijdens zijn ontwikkeling te ondersteunen. De Omega 3 vetzuren (EPA & DHA) en een aangepast gehalte aan mineralen in ROYAL CANIN® Cavalier King Charles Puppy helpen een goede hartfunctie te ondersteunen. De voeding bevat ook taurine, dat een optimale hartfunctie ondersteunt, en L-Carnitine. Een specifieke combinatie van voedingsstoffen in de voeding, zoals het hoogwaardige eiwit (L.I.P), is speciaal geselecteerd vanwege de zeer hoge verteerbaarheid. Het bevat ook prebiotica die een evenwichtige darmflora helpt te ondersteunen. Dit draagt bij aan een goede kwaliteit van de ontlasting. Daarnaast zijn de brokjes in ROYAL CANIN® Cavalier King Charles Puppy exclusief gemaakt. Deze formule bevat calciumvangers die helpen de vorming van tandsteen te verminderen. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond ROYAL CANIN® Cavalier King Charles Puppy eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Ondersteunt de natuurlijke afweer
  • Hartfunctie
  • Gezondheid van het spijsverteringsstelsel
Categorie: Droge voeding
Dier: Hond
Gewicht (kg): 1.5
Levensfase: Junior, Puppy
Smaak: Gevogelte
Structuur: Korrel
Type verpakking: Zak
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 30.500IE, Vitamine D3: 800IE, Vitamine E: 630mg-E1 (IJzer): 38mg, E2 (Jodium): 3,8mg, E4 (Koper): 12mg, E5 (Mangaan): 50mg, E6 (Zink): 104mg, E8 (Selenium): 0,07mg-Taurine: 2,2g, L-carnitine: 400mg-Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10g-Sensoriële toevoegingsmiddelen: Yucca-extract: 125mg-Conserveermiddelen-Antioxidanten.
Type voeding: Functionele voeding
Ras: Cavalier King Charles
Andere informatie: *L.I.P.: eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.
Samenstelling advies: Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, maïs, dierlijke vetten, isolaat van plantaardige eiwitten*, bietenpulp, maïsmeel, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, maïsgluten, mineralen, visolie, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden (0,34%), hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), extracten uit gist (bron van bèta-glucanen), bernagieolie, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Ruw eiwit: 30,0%-Ruw vet: 18,0%-Ruwe as: 7,6%-Ruwe celstof: 1,5%-EPA/DHA: 0,4%.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.
Leeftijd: 0-1