Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

BHN Cavalier King Charles 1,5kg

ROYAL CANIN
HQ000014983

ROYAL CANIN® Cavalier King Charles Adult - Rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Cavalier King Charles Spaniel vanaf 10 maanden

BHN Cavalier King Charles 1,5kg

ROYAL CANIN
HQ000014983

ROYAL CANIN® Cavalier King Charles Adult - Rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Cavalier King Charles Spaniel vanaf 10 maanden

Gewicht (kg)

€ 15,45

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Cavalier King Charles Spaniëls zijn vrolijke en intelligente honden die opvallen vanwege hun ronde kop en grote oren. De Cavalier King Charles Spaniël is daarnaast zachtaardig en aanhankelijk. Omdat elk hondenras verschillende behoeftes heeft, is het belangrijk dat de voeding van je hond voedingsstoffen bevat die zijn gezondheid ondersteunen. ROYAL CANIN® Cavalier King Charles Spaniel Adult is geschikt voor Cavaliers vanaf een leeftijd van 10 maanden, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw volwassen Cavalier King Charles Spaniël in het achterhoofd. ROYAL CANIN® Cavalier King Charles Spaniel Adult bevat voedingsstoffen die nodig zijn om een goede hartfunctie te ondersteunen, zoals een aangepast gehalte aan mineralen, EPA & DHA, taurine, L-carnitine en antioxidanten. Om mooi op gewicht te kunnen blijven, heeft de Cavalier King Charles Spaniël behoefte aan genoeg beweging en moet zijn dagelijkse voedselinname in de gaten worden gehouden. De combinatie van deze twee factoren stellen hem in staat zijn ideale gewicht te behouden. Daarom is ROYAL CANIN® Cavalier King Charles Spaniel Adult ontwikkeld met de juiste hoeveelheid voedingsstoffen die jouw hond helpen om mooi op gewicht te blijven. De huid onder de lange, zachte zijdeachtige vacht is kwestbaar en dient voldoende verzorgd te worden. ROYAL CANIN® Cavalier King Charles Spaniel Adult bevat voedingsstoffen die de gezondheid van de huid en vacht helpen te ondersteunen. De brokjes van ROYAL CANIN® Cavalier King Charles Spaniel Adult zijn zo gemaakt dat jouw Cavalier King Charles Spaniël deze beter kan oppakken, terwijl de smakelijke brokken hem zullen verleiden om beter te eten en effectiever te kauwen. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond ROYAL CANIN® Cavalier King Charles Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Gezonde hartfunctie
  • Ideaal gewicht
  • Gezonde vacht
Categorie: Droge voeding
Dier: Hond
Gewicht (kg): 1.5
Levensfase: Adult
Smaak: Gevogelte
Structuur: Korrel
Type verpakking: Zak
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 30.000IE, Vitamine D3: 800IE, E1 (IJzer): 48mg, E2 (Jodium): 4,8mg, E4 (Koper): 15mg, E5 (Mangaan): 62mg, E6 (Zink): 145mg, E8 (Selenium): 0,1mg, L-carnitine: 400mg-Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10g-Sensoriële toevoegingsmiddelen: Thee extract (bron van polyfenolen): 150mg-Conserveermiddelen-Antioxidanten.
Type voeding: Functionele voeding
Probleemoplossende voeding: Vacht & huid
Ras: Cavalier King Charles
Andere informatie: *L.I.P.: eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.
Samenstelling advies: Rijst, isolaat van plantaardige eiwitten*, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, plantaardige vezels, mineralen, visolie, sojaolie, gedehydreerde tomaat, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), bernagieolie (0,1%), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Ruw eiwit: 27,0%-Ruw vet: 14,0%-Ruwe as: 5,8%-Ruwe celstof: 2,8%-Per kg: EPA/DHA: 4g-Taurine (totaal): 1,8g.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.
Leeftijd: 1-7