Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

BHN Chihuahua 85g

ROYAL CANIN
HQ000015954

ROYAL CANIN® Chihuahua Adult natvoer - Rasspecifiek natvoer voor de volwassen Chihuahua vanaf 8 maanden

BHN Chihuahua 85g

ROYAL CANIN
HQ000015954

ROYAL CANIN® Chihuahua Adult natvoer - Rasspecifiek natvoer voor de volwassen Chihuahua vanaf 8 maanden

€ 1,50

€ 17,65/kg

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Hoewel de Chihuahua tot het kleinste hondenras van de wereld behoort, heeft hij een levendig karakter en veel energie. Zijn voeding dient dan ook genoeg eiwitten en energie te bevatten om aan te vullen wat hij heeft verbruikt. Je Chihuahua heeft goede voedingsstoffen nodig om gezond te blijven. De Chihuahua is een vertederend en pittig rashondje, met veel karakter. ROYAL CANIN® Chihuahua Adult natvoer is geschikt voor Chihuahua's van 8 maanden en ouder, en is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw Chihuahua in het achterhoofd. ROYAL CANIN® Chihuahua Adult natvoer is ontwikkeld ter ondersteuning van een goede darmpassage. Daarnaast bevat het voedingsstoffen ter ondersteuning van de gezonde huid en vacht van je Chihuahua. De aangepaste textuur van ROYAL CANIN® Chihuahua Adult natvoer is extra smakelijk en zal zelfs de meest kieskeurige Chihuahua bevallen. De zachte textuur is aangepast aan de kaken van de Chihuahua en vergemakkelijkt het kauwen, stimuleert de eetlust en helpt de goede darmpassage ondersteunen. Omdat ook bij honden smaken verschillen is ROYAL CANIN® Chihuahua Adult ook beschikbaar als een overheerlijke krokante brok. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond ROYAL CANIN® Chihuahua Adult natvoer eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Gezonde vacht
  • Gezonde darmpassage
  • Stimulering van de eetlust
Categorie: Natte voeding
Dier: Hond
Gewicht (kg): 1.02
Levensfase: Adult
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3: 200IE, E1 (IJzer): 8mg, E2 (Jodium): 0,2mg, E4 (Koper): 1,9mg, E5 (Mangaan): 2,6mg, E6 (Zink): 26mg-Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 2g.
Probleemoplossende voeding: Maag & darmflora, Vacht & huid
Ras: Chihuahua
Samenstelling advies: Ruw eiwit: 8,5%-Ruw vet: 5,6%-Ruwe as: 2,1%-Ruwe celstof: 1,4%-Vochtgehalte: 79,0%.
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, granen, oliën en vetten, mineralen, suikers.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.