Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

BHN Dachshund 85g

ROYAL CANIN
HQ000015956

Dachshund Adult natvoeding van ROYAL CANIN® is door de samenstelling extra smakelijk. Ook is het makkelijk te eten. Zo helpt het te voldoen aan de eetlust van je hond.

BHN Dachshund 85g

ROYAL CANIN
HQ000015956

Dachshund Adult natvoeding van ROYAL CANIN® is door de samenstelling extra smakelijk. Ook is het makkelijk te eten. Zo helpt het te voldoen aan de eetlust van je hond.

€ 1,50

€ 17,65/kg

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

De Dashond (Teckel) is een vriendelijk, intelligent en loyaal ras dat bekend staat als een ideale familiehond. Om lekker actief te kunnen blijven hebben volwassen Dashonden een voeding nodig met voedingsstoffen die voldoen aan de energiebehoefte van het ras. ROYAL CANIN® Dachshund Adult natvoer is geschikt voor Dashonden van 10 maanden en ouder en is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw Dashond in het achterhoofd. ROYAL CANIN® Dachshund Adult natvoer is ontwikkeld om bij te dragen aan het behoud van de spierspanning van je Dashond. De optimale voedingsstoffen in ROYAL CANIN® Dachshund Adult natvoer dragen ook bij aan de ondersteuning van de gezondheid van de botten en de gewrichten. Daarnaast heeft ROYAL CANIN® Dachshund Adult natvoer een aangepaste textuur om de smakelijkheid te verhogen en de eetlust te stimuleren. De geur en zachte textuur van deze smakelijke voeding zal zelfs de meest kieskeurige Dashond niet kunnen weerstaan!Omdat ook bij honden smaken verschillen is ROYAL CANIN® Dachshund Adult ook beschikbaar als een overheerlijke krokante brok. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt.

  • Aangepaste textuur.
  • Helpt te voldoen aan de eetlust van de Dashond (Teckel).
  • Draagt bij aan de ondersteuning van de gezondheid van de botten en gewrichten van de Dashond (Teckel).
  • Helpt de spierspanning van de Dashond (Teckel) te behouden.
Categorie: Natte voeding
Dier: Hond
Gewicht (kg): 0.085
Levensfase: Adult
Stuks per verpakking: 12
Type verpakking: Pouch
Type voeding: Functionele voeding
Probleemoplossende voeding: Spieren, gewrichten & kraakbeen
Grootte dier: Mini
Andere informatie: Toevoegingsmiddelen (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3: 180IE, E1 (IJzer): 7mg, E2 (Jodium): 0,2mg, E4 (Koper): 1,8mg, E5 (Mangaan): 2,1mg, E6 (Zink): 21mg.
Samenstelling advies: Analytische bestanddelen: Ruw eiwit: 8,5% - Ruw vet: 5,9% - Ruwe as: 2,1% - Ruwe celstof: 1,2% - Vochtgehalte: 79,0%.
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Samenstelling: Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, mineralen, suikers, oliën en vetten, schaal- en weekdieren.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Gebruiksaanwijzing: Zie voedingstabel. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: Zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.