Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

BHN French Bulldog Puppy 3kg

ROYAL CANIN
HQ000016068

ROYAL CANIN® French Bulldog Puppy - Rasspecifiek hondenvoer voor Franse Bulldog pups tot 12 maanden

BHN French Bulldog Puppy 3kg

ROYAL CANIN
HQ000016068

ROYAL CANIN® French Bulldog Puppy - Rasspecifiek hondenvoer voor Franse Bulldog pups tot 12 maanden

Gewicht (kg)

€ 27,55

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

De groei is een essentiële fase in het leven van jouw Franse bulldog puppy. Het is een tijd van nieuwe ontmoetingen, ontdekkingen en lichamelijke veranderingen. Daarom is het belangrijk dat de voeding die jij je Franse bulldog puppy voorzet, deze belangrijke levensfase ondersteunt. ROYAL CANIN® French Bulldog Puppy is geschikt voor Franse bulldog puppy's tot een leeftijd van 12 maanden, en is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw Franse bulldog puppy in het achterhoofd. Tijdens deze belangrijke periode ontwikkelt het immuunsysteem van je Franse bulldog pup zich geleidelijk. Dankzij een complex aan antioxidanten ? waaronder vitamine E- helpt ROYAL CANIN® French Bulldog Puppy de natuurlijke afweer van jouw puppy te ondersteunen. ROYAL CANIN® French Bulldog Puppy bevat hoogkwalitatieve voedingsstoffen, waaronder de zeer goed verteerbare eiwitten (L.I.P) die speciaal geselecteerd zijn vanwege hun hoge verteerbaarheid. Daarnaast bevat het prebiotica. De combinatie van deze voedingsstoffen helpt de optimale spijsvertering en een gunstige darmflora te ondersteunen. Een evenwichtige darmflora draagt bij aan een goede kwaliteit van de ontlasting. Daarnaast helpt deze exclusieve formule de barrièrefunctie van de huid te ondersteunen en de gezondheid van de huid te behouden. Een gezonde huid draagt positief bij aan het behoud van een gezonde vacht. De brokjes van ROYAL CANIN® French Bulldog Puppy zijn speciaal ontworpen voor jouw Franse bulldog puppy. Omdat dit ras een bijzonder korte schedel heeft, zijn de vorm en grootte van de brokjes speciaal aangepast zodat jouw puppy deze makkelijker kan oppakken én het stimuleert hem de brokken beter te kauwen voor het doorslikken. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond ROYAL CANIN® French Bulldog Puppy eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Ondersteunt de natuurlijke afweer
  • Gezonde spijsvertering
  • Gezonde huid
Categorie: Droge voeding
Dier: Hond
Gewicht (kg): 3
Levensfase: Junior, Puppy
Smaak: Gevogelte
Structuur: Korrel
Type verpakking: Zak
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 31.500IE, Vitamine D3: 800IE, Vitamine E: 630mg, E1 (IJzer): 41mg, E2 (Jodium): 4,1mg, E4 (Koper): 13mg, E5 (Mangaan): 54mg, E6 (Zink): 137mg, E8 (Selenium): 0,09mg-Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10g-Sensoriële toevoegingsmiddelen: Yucca-extract: 125mg-Conserveermiddelen-Antioxidanten.
Type voeding: Functionele voeding
Probleemoplossende voeding: Vacht & huid
Ras: French Bulldog
Andere informatie: *L.I.P.: eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.
Samenstelling advies: Rijst, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, tarwe, isolaat van plantaardige eiwitten*, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, gedehydreerd varkenseiwit, mineralen, sojaolie, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden (0,34%), hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), extracten uit gist (bron van bèta-glucanen), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Ruw eiwit: 30,0%-Ruw vet: 20,0%-Ruwe as: 8,0%-Ruwe celstof: 1,2%.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.
Leeftijd: 0-1